VIDEO: Un alt Ferrari facut scrum

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 29.07.2007
Ferrari-urile arse nu mai reprezinta o noutate. Vezi imagini video cu ultimul incident de acest fel: un F430 scrum in Filipine.

Dupa ce acum o saptamana va prezentam fotografiile unui Ferrari F430 facut scrum undeva in Filipine, iata primele imagini video ale masinii care a ars - spune proprietarul sau - din senin.

Cazul seamana extrem de mult cu cel al fostului fotbalist roman Gabi Popescu, al carui Calut Cabrat a facut cunostinta cu flacarile pe autostrada Bucuresti-Pitesti acum ceva mai mult de un an. Va reamintim ca Popescu nu a fost despagubit de Ferrari pentru incident.

 

 

Comentarii (40)

  • tzeapa
    tipic Italian , sa nu isi recunoasca vina
    0 0
  • Bulanache
    Dupa cum am mai spus mai spun odata! Masinile scumpe sunt cele mai proaste masini! Nu sunt bune de nimic! I cumparativa un logan ca eu il am de 2 ani si nu am avut nici o problema cu el!

    LOGAN RULZ!!!
    0 0
  • cedrik
    pt bulanache
    aici e vorba de mashini , nu de carutze....
    0 0
  • @Bulanache
    daca dacia ta nu a luat foc, clar e mai tare ca un ferrari;)
    0 0
  • .
    o fi vreo greseala genetica a ferrari..daca tot mai ia foc cate una
    0 0
  • :)
    da clar la gene sunt probleme... s-au supraincalzit ca si la tine zuus... toate masinile "tari" sunt niste rahaturi impachetate frumos facute pt indioti care nu au ce face cu banii, ca sa aiba cu ce sa se fatzaie in fata proastelor pt care un tip "tare" tre sa aiba o masina rosie si decapotabila...
    0 0
  • faruri
    ala arde si farurile tot aprinse erau...si btw de carutzasi (loganezi)..noapteaa sa mai aprinda si ei farurile cand merg pe drumuri publice...daca ei ne vad sa ii vedem si noi...sau le e rushinica cu okii de pisika..
    0 0
  • LOGAN vs FERRARI
    tu...cu loganul tau...esti tare de tot = THE WINNER IS YOUR LOGAN (Bulanache) Ai incercat pe autostarda macar 250 km/h ?
    0 0
  • Un "alt" Ferrari facut scrum
    Nu prea inteleg, cum e un ALT Ferrari, daca tot articolul zice "imagini video ale masinii care a ars" dupa ce "va prezentam acum cateva saptamani fotografiile unui Ferrari". Deci, Un "acelasi" Ferrari facut scrum.

    In afara de asta, mi s-a parut interesant felul in care faceau baietii depasirile. Un pic ca pe la noi, nu? Si pe stanga, si pe dreapta ... :)
    0 0
  • tare faza
    fain cum ia foc pana la jumate si ce fum gros iasa,dar dak nu as avea ce face tot mias lua unu ,poate al meu nu ar arde sau dak ar arde fi sigur k a avea banii necesari pt altu nou
    0 0
  • Iulian
    Ferrari arde si italienii se piaptana...
    Cine are bani sa fumeze Ferrari, sigur poate sa-si mai ia un pachet... :D Ideea e urmatoarea: In concernul Fiat, calitatea ramane constanta, insa se redistribuie intre marci. Au lasat Ferrari-ul la o parte si s-au ocupat de noul Fiat Bravo. Bravo italienilor! Li se rupe!
    0 0
  • lasa-ne cu loganul
    carutele sunt pentru romania frate...
    0 0
  • gabi popescu
    Lui Gabi Popescu i-au fost oferiti 1 milioan de E de la Ferrari drept despagubiri. El a acceptat pt moment si a declinat in cele din urma oferta celor de la Ferrari cerand 2 mil de lei, deh, ca domnul avocat i-ar fi spus ca poate sa stoarca niste bani. Cum Ferrari a refuzat e si normal ca cele 2 parti sa fie inca in procese. Nu m-ar mira in final GB sa nu primeasca nimic despagubire:)
    0 0
  • Bulanache
    [pt necredinciosul de oscar] am prins 242 pe autostrada cu loganu!(precize ca am schimbat cate ceva la motorizarea si lookul loganului meu de cand l-am luat)
    0 0
  • da-l dracu de logan! 242?:))
    ba deci nush cum ai prins tu 242 cu loganu din moment ce la de 16v are max 190km\h si are 107cp(105). era tras de 2 lamborghini??? e ciudat....nu zic ca nu te cred pt ca tuningul a evoluat ft mult in romania si si mie sincer imi place cum arata un logan tunat. kitul de la pilot i se potriveste ft fain, dar nu stiu ce poti sa ii faci la un motor de 1.4mpi sau 1.6mpi sa te arunce la 242. supra alimentari, turbo, compresoare si te costa o gramada de bani. anyway daca e asa turbat fa-i niste poze si timite-l in revista cox
    0 0
  • mircea
    ma doare capu de voi
    Frate ca sa prinzi vit mai mare nu schimbi puterea motorului ci schimbi cutia de viteze frate.Putere e pt acceleratie!!!
    0 0
  • tuning motor
    Wei,ai doar pe jumate dreptate in ceea ce priveste cutia de viteze,degeaba ai sooo cutia dak ai o hragla de motor de 10 cp,si btw cu cat motor este mai puternic,cu atat acceleratia este mai mare.
    0 0
  • dandinbn
    ferrari
    -nu inteleg opinia publica! ca sa conduci un FERRARI trebuie sa ai niste cunostinte care sunt inscrise in cartea masinii si care trebuiesc obligatoriu citite! ca decretul auto! fara de care, pe riscul tau, masina poate lua foc in cazul in care nu o utilizezi conform instructiunilor! se pare ca acei oameni surprinsi de flacarile masinilor lor NU au citit instructiunile de utilizare, care sunt asemanatoare celor din formula 1. Insa putini dintre voi cunoasteti asemenea lucruri, va inteleg e normal sa nu stiti daca nu ati cumparat un Ferrari de la firma , unde ti se face de la inceput instructajul in mod obligatoriu si semnezi o hartie pt asta...dar e bine sa aflati aceste lucruri acum....Lucian
    0 0
  • Rosito
    Facatura
    Oare din ce motiv era filmat acest Ferrari inca dinainte de a lua foc "din senin" .... am impresia ca prea se chinuie cineva sa le strice imaginea ;)
    0 0
  • Christu
    Come on, man!
    Logan la 240 km/h - nu o cred - nu zic ca nu cred ca nu ar putea motorul - tuning si ce mai vrei tu, dar directie, stabilitate, coeficinet aerodinamic...... HMMM! Eu cu fostul logan am prins 170 - ok, recunosc, se putea si mai mult, dar nu iti zic cum imi tremura fundul dpdv al stabilitatii, directiei, etc - dar la 240.

    De ce toata lumea se refera la motor? Pe megane am un motor asemenator (1.4, 100 cp) insa masina schimba totul - la 180 merge ok, ca si cum merg cu loganul la 140. Probabil senzatia creste odata cu cresterea in clasa a masinii, a pretului, etc.

    Nu cred eu ca o masina de 100k euro e la fel cu una de 50k, din aceeasi clasa - se umbla la suspensii, garda, directie, tot. Deciii.....
    0 0
  • Pacat de masina... probabil e o eroare din fabricatie.

    Cat despre Loganul care prinde 240km/h... ma indoiesc tare mult k poti trece de 200 cu un Logan... Oricum, in Ro sunt f putine drumuri pe care poti merge cu asemenea viteze, si mai ales cu un Logan care la 140 sare de pe sosea. Va salut!
    0 0
  • silviu
    cum fac ca sa vad si eu videoclipurile ....ce imi trebuie sa instalez?
    0 0
  • Va certati aiurea....
    De la Ferrari ati ajuns sa vb de Logan....sunteti culmea, zau!
    Si mie mi s-a parut cam trasa de par faza cuu filmatul masinii inainte de incident...nu stiu ce sa zic...se poate sa fi fost o trupa de indieni plini de bani care se dadeau cu masinile exotice pe sosea, dar la fel de bine putea fi ceva aranjat.
    In fine....asta e...s-a intamplat...ala sigur va primi banii pe masina de la Ferrari, ba chiar ceva in plus...si daca o sa mai arda vreunul...nu ma deranjeaza si nici nu-mi schimba parerea despre calutul cabrat. E o marca deosebita...nu o sa am bani de unul, dar sigur voi conduce asa ceva, fie si pt o zi, inchiriat fiind! ;)

    Va rog nu mai laudati atat Loganul....sau daca faceti asta....macar asteptati un articol despre el...
    0 0
  • Iulian
    240? slab
    Mare branza, Logan la 240... A pus o emblema de Dacia si un logo "Logan" pe un Audi A8. Eu am tunat IMS-ul lu' bunicu' si am mers cu 400 pe camp si pe dealuri, iar cand am trecut pe langa radar, asa viteza am avut ca a luat foc Ferrari-ul in care era politzaiu'... cred ca de ciuda!
    0 0
  • Ferrari...
    Ar trebui sa-si redenumeasca modelele, ca de ex: Ferrari Explosion, Ferrari Petarde, Ferrari X-Fire etc... cred ca ar fi mai potrivit!!
    0 0
  • Mircea
    :))
    Genial, Fra :)
    0 0
  • Este deja un obicei la Ferrari.
    Pe net se gasesc cel putin din ultimii 2 ani o multime de imagini cu epave de Ferrari care au luat foc si din cand in cand mai apar si pe site-urile romanesti, ceea ce ne poate face sa banuim ca producatorul lor are ceva probleme.

    Pe de alta parte astea sunt masini cumparate pentru a ilustra un anumit statut, care de obicei presupune si bani pentru a asigura o potentiala paguba, asa ca nu avem cui sa plangem de mila f tare.

    Oricum ar fi, faptul ca lui Gabi Popescu nu i s-a rezolvat problema e un alt semn prost pentru imaginea Ferrari care daca ar fi avut bun simt i-ar fi dat o masina de schimb acestuia. Ar fi rezolvat marea parte a problemei.

    Daca ne mai uitam si la scandalul iscat pe tema importatorului Ferrari in ROmania in care se bat in declaratii Autoitalia si Forza Rossa srl, am definit imaginea Ferrari la noi in tara.

    Norocul lor e ca cei care cumpara asemenea masini nu stau pe site-uri ca asta si au alte motive pentru achizitie...
    0 0
  • adevarul e ca tot automobilele germane (BMW,Mercedes...) sunt cele mai performante masini.
    0 0
  • Ferrari de rahat
    aa si inca ceva...nu stiu cum vine treaba dar de mic urasc ferrari fara vreun motiv anume.
    singurul model pt. care am cat de cat o simpatie este Enzo.
    0 0
  • Smoker
    Daca a luat foc nu inseamna ca masina e PROASTA ca totusi cine nu si-ar doru un FERRARI
    0 0
  • DA
    Da , japonezele sunt cele mai bune , englezii au clasa , francezii au PSA cu suspensia aia formidabila si motoare tari......
    Cred ca si in SUA se fabrica ceva masini....
    Sa nu uitam de VOLVO !!!!!
    0 0
  • panzarius
    hot
    era doar o masina fierbinte si nah ... a luat foc
    loganul ne lasa doar rece ...
    :P
    0 0
  • laurro
    si totusi ..
    ferrari e o super masina !! dar e facuta de italieni, din pacate .....
    0 0
  • Daniel
    pentru BULANACHE
    FRATE, PUNE SI TU NISTE POZE SA VEDEM si noi Loganu tau.
    Iar despre Ferrari...numai de bine!
    0 0
  • octavian
    loganul e un cacat pe 4 roti
    bai bulanache esti cel mai mare"fucking retard " de pe lumea asta... du-te mai si da-ti foc cu loganul tau de 2 lei ... ma nici in cele mai frumoase vise ale tale no sa prinzi 242 km/h cu loganul tau...
    du-te mai sai da-ti foc
    auzi cretinitate...
    0 0
  • logan
    pune si niste poze cu 242km/h ca fara dovezi pot sa zic si eu ca am mers cu dacia 1300 lu tata cu 190km/h,numa ca am folosit kerosen si am aruncat-o din avion :D, DACIA tot dacie ramane
    0 0
  • !!!
    era vorba despre un F430 in flacari si s-a ajuns din nou la o polemica p emarginea unui Logan !!

    Bai astia cu loganurile voastre voi vreti neaparat sa ne aratatzi cat de rahat a ajuns viata voastra ca nu sunteti in stare sa faceti ceva sa va luati o masina buna , si ne fluturati in fata imbecilitatea voastra prin faptul ca aveti Logan. Loganurile sunt pentru cei care nu au asteptari, intr-un fel ma bucur ca le aveti voi

    Cat despre Ferrari nu am decat cuvinte delauda , ca mai ia foc cate unu , indiferent de cauze , asta e , or sa treaca si peste asta cum au trecut peste multe si au \sa raman acolo pe primul loc !!!
    O zi buna !!
    0 0
  • TheDogg
    despre logan...
    1.4 MPI 75cp viteza max contrusctiva 162 Km/h
    1.6 MPI 90cp viteza max constructiva 175 Km/h
    1.6 MPI 16V 105cp viteza max constructiva 183 Km/h
    asha ca nu le mai laudatzi ca sint nishte mashini varza!!!! nu ai cum sa faci din kkt bici cu tot tunningu shi chipurile nu ai cum sa dublezi vmc la un ris de logan!!!
    0 0
  • FERARI SUNT FACUTE SUB ORICE CRITICA
    Nu degeaba recomandam celor de la Fiat sa ataseze o mica cisterna cu apa dupa ele.
    FRATILOR FERARISTI TREZITI-VA! Masinile ferari sunt facute de FIAT. Care FIAT e bun?
    0 0
  • testatoru
    ?
    important la acest clip este sa vada lumea ca un ferrari cind este distrus tot merg farurile frate,
    hai lasati naibi gargara
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru