Galerie Foto: Ferrari in flacari

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 25.07.2007
Va prezentam cateva imagini cu un model Ferrari F430 care a luat foc in timp ce mergea pe o sosea din Filipine.

De ceva vreme incoace accidentele exotice in care sa fie implicate modele Ferrari au disparut. Problema masinilor Ferrari care se accidentau era legata de faptul ca acestea luau si foc in urma impactului.

De data aceasta nu mai este vorba de un accident rutier. Un Ferrari F430 a luat deodata foc in timp ce mergea pe sosea. Nu se cunosc inca cauzele care au dus la provocarea incendiului, dar se poate vedea din imagini ca este vorba de un incendiu foarte serios.

Detaliile acestui incident nu se cunosc, singurul lucru cert este ca evenimentul a avut loc in Filipine.

Comentarii (7)

  • ferarii sunt facute sub orice critica
    Este normal sa ia foc doar se trag din Fiat care este o marca jalnica. Eu vad ferariule ca niste fiaturi tuningate. E normal sa ia foc. Ma si gandesc cum ar fi sa pun pe o dacie 1100 un motor de 300cp rezultatul ar fi incendiar.
    1 0
  • e clar cat te pricepi la masini
    0 0
  • prudentul
    blam vot de blam
    Chiar asa, e normal sa ia foc ? Atunci cand nu ard inseamna ca e ceva anormal la mijloc...

    Ai nimerit aici din greseala. Site-ul Academiei Catavencu il gasesti cu Google. Poti folosi acest motor de cautare si pentru alte site-uri umoristice si aberante.
    0 0
  • alex11
    se pare k soferu din masina aia...a cautat ....al nustiu catelea cer..pana nu se spune si dece a luat foc din ce circumstante...cat de dobitoc e soferu masini...unde s-a intamplat exact accidentu...dar totusi cat de dobitoc a fost soferul ce greseli o fi facut...poate nu era alui...pt toti cei care cumpara ferrari se face un instructaj in privinta masinii. trebuie respectata...sau daca nu///la propriu te va arde de viu daca habar nai ...repet iar...dobitoc soferu...cine site ce kkt a vrut sa demonstreze...si-o fi inchipui k merge pe aer...o fi avut vreun avertisment in bord inainte...nu la interesat,,,apar masina, si apar firma ferrari, am un tip in craiova care a dat cu ferrari intrun pom, a rupt pomu masina a suferit stricaciuni minime...s-a desprins sasiul de restu masinii :)) dar intro luna a reparato si ii da iar pe strzile noastre...si naibii masina daca are ceva...raman la ideea mea...dobitoc soferul :
    ))
    0 0
  • bai jmekerilor!
    Ce repede v-ati apucat sa spuneti ca habar n-am de masini. Bine ca aveti voi habar.
    Spuneti voi care masini noi iau cel mai des foc? Poate ar trebui ca "marii specialisti" de la fiat sa doteze masina cu o remorca cu apa pentru mai multa siguranta!
    Voi cei care le luati apararea, ce masina preferati italiana sau nemteasca/japoneza?
    0 0
  • vladone
    blam
    bre tu esti tare suparat pe fiat si pe italieni, pun pariu ca esti unul din aia care spun ca masinile germane sunt tot ce exista pe pamant si ca restul sunt niste gunoaie. AM avut 2 fiaturi si ambele au mers bine, acu am o masina franceza pe care o injura toti astia ca tine si in continuare nu am probleme. Deh ce sa-i faci mai sunt si din astia fraieri ca noi care descopera ca mai exista si alte masini in afara de vw, bmw sau mercedes.
    0 0
  • AndriSLR
    Are dreptate!
    Blam are dreptate ferrariile sunt sub orice critica.Am avut ocazia sa conduc un ferrari 348 ts anul fabricatiei 1993 in Germania dar nu m-a impresionat deloc!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru