VIDEO: Un american vrea sa isi distruga Land Rover-ul

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 25.07.2008
Un american vrea sa isi distruga Land Rover-ul pentru a atrage atentia asupra poluarii. Voi puteti sa-l ajutati!

Ryan Mickle, un american obisnuit, a cumparat in 2006 un Range Rover Sport in valoare de 60.000 de dolari. In tot acest timp el a folosit frecvent masina pana de curand cand a decis sa recurga la un gest mai putin obisnuit.

Mickle a decis sa distruga propriul Land Rover pentru a sensibiliza oamenii in legatura cu poluarea produsa de SUV-urile mari. Pentru a populariza intentia sa, Mickle a lansat un site pe care isi invita cititorii sa posteze cele mai trasnite idei privind modul in care va fi distrus SUV-ul de 60.000 de dolari.

Si voi puteti sa votati modul in care vreti ca Mickle sa isi distruga Land Rover-ul pe OneFewer, site-ul americanului.

via | CarScoop

Taguri: Land Rover

Comentarii (10)

  • Crysty
    Range Rover
    Pai si actiune nimic? De unde sunt eu sigur ca si-a distrus nasina ? Am crezut ca o sa vedem aici in direct! Mai bine nu puneati aceasta stire ! Sincer !
    0 0
  • marius
    crysty...
    aceasta "stire" te informeaza ca poti sa propui unele idei despre cum ar trebui sa fie distrusa masina...ai sa te simti mai bine cand ai sa vezi masina distrusa in modul pe care tu l`ai propus sau l`ai votat :P...Peace! :)>-
    0 0
  • rover
    Mey..poti sa mi-o dai gratis?
    E o idee ..de ce sa te chinui sa o distrugi...lasa ca o conduc eu pe soselele din Romania.
    Pleaaaassseee....americanule.
    0 0
  • gibelush
    omu vrea sa evolueze
    Se pun l bataie 60.000 euro,se creeaza un site,se face trafic tone...si astfel isi ia masina de 120.000 euro...zic si io;)
    0 0
  • ludovic
    5$ barilul
    pai un baril este 3.8 litri,daca calculezi aia inseamna ca un litru la americani este 3.5 ,3.6 lei si se plang ca este mult plus ca isi iau o gramada de suvuri si pickupuri.
    0 0
  • Gangsta
    As putea sa "distrug" si eu un Logan ca poate sensibilizez romanii sa faca o alegere mai buna... fara sa prezint imagin cum a facut asta.
    S-a "apucat" sa distruga un Range Rover... dar la pick-up-urile alea cu motor de 5L sau la alti monstrii ptr americani... nu se mai gandeste nimeni ?!
    0 0
  • mda
    bine intentionat dar sa nu-l compatimim chiar asa rau pt pierderea a 60.000 de dolari. isi ia banii inapoi din reclamele de pe site..
    0 0
  • nimeni
    corect
    Sunt de parere ca toata lumea ar trebui sa faca asta. Mai ales americani, ca la ei nu exista motor mai mic de 3 litri.
    0 0
  • Barilul?
    Ludovic, este galon tata, nu baril. Las-o dreacu...
    0 0
  • barilu
    ludovic ... ala e galon nu baril sau barrel , normal ca te plangi ca e scump pt ca aici viata e de asa natura ca nu poti fara masina si distantele sunt mari , trafic la greu si se duce un rezervor de 80 de L imediat , asta e cazul a 90 % din americani care au motoare mari si neeconomice , dar se simte in ultimul timp si daca ai motor de 2000cmc in 4 cil , benzina e cam 4,50 galonul(3,74l) in europa te mai rezolvi cu un scooter sau un diesel mic dar aici nu merge asa (sistem tampit ,popor idiot )
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru