VIDEO: Un atlet sare peste 3 Mini-uri în cinstea Jocurilor Olimpice

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.09.2011
Pentru a promova participarea sa ca sponsor în cadrul jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012, grupul BMW a pus la cale o cascadorie, care a presupus o săritură peste trei Mini-uri.

BMW a decis să promoveze participarea sa ca sponsor principal în cadrul Jocurilor Olimpice din 2012 cu o iniţiativă mai puţin obişnuită. Grupul german a apelat la ajutorul lui J.J. Jegede, campionul englez la săritura în lungime, pentru a pune în scenă o cascadorie menită să promoveze o ediţie specială creată de Mini pentru ediţia de anul viitor a Jocurilor Olimpice.

Jegede s-a angajat să sară peste trei exemplare ale ediţiei speciale Mini, vopsite în culorile roşu Chilli, alb Silver şi albastru Lightning, singurele nuanţe disponibile de altfel. Evenimentul a avut loc pe malul râului Tamisa, în Londra. Provocarea nu a fost foarte dificilă pentru atletul britanic, având în vedere că cele trei maşini au presupus o săritură de aproximativ şase metri. În competiţiile la nivel înalt, concurenţii sar frecvent peste şapte metri.

Ediţia specială Mini London 2012

Ediţia specială MINI London 2012, dedicată Jocurilor Olimpice, se individualizează în primul rând la nivel estetic. Caroseria este disponibilă doar în cele trei culori enumerate mai sus în timp ce carcasa oglinzilor laterale şi acoperişul au păstrat culoarea albă.

Pentru a marca însă evenimentul, Mini a inscripţionat logo-ul Olimpiadei pe acoperiş şi a trasat o linie de-a lungul întregii caroserii.

Nu lipsesc nici jantele cu model special, de 17 inch, create doar pentru această ediţie.

La interior, planşa de bord este personalizată cu o schiţă a celor mai importante clădiri din Londra, scaunele au primit o tapiţerie din piele neagră, cusută cu aţă roşie şi albastră, iar în tetiere a fost inscripţionat logo-ul "Londra 2012".

Nu va lipsi nici plăcuţa de identificare, care va atesta originalitatea ediţiei speciale, disponibilă doar în 2012 exemplare. Clienţii, exclusiv britanici, vor putea alege mai multe versiuni de motorizare alături de ediţia specială: Cooper, Cooper D, Cooper SD şi Cooper S.

Lista de dotări va include tapiţerie din piele şi scaune sport, sistem audio, aer condiţionat, pilot automat şi un pachet cu elemente cromate. Primele livrări vor fi făcute abia în martie 2012.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru