Viitorul Boxster, spionat

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 08.02.2007
Paparazzi auto au surprins in teste viitoarea versiune a lui Porsche Boxster, care va fi lansata anul viitor.

Aveti in fata unul dintre exponentii viitorului facelift a lui Porsche Boxster, spionat la testele la temperaturi scazute din jurul Cercului Polar de Nord.

Din detaliile care se pot observa pe aceste fotografii vedem ca Boxter va imprumuta multe dintre elementele care au facut istorie pe 911, beneficiind de aceeasi filosofie de constructie. Astfel, forma farurilor a fost redesenata iar prizele de aer integrate in spoiler gazduiesc mai inspirat proiectoarele. Si pentru ca a venit vorba de spoilerul fata, observam ca si acesta este usor modificat. In spate, "tendinta 911" este accentuata. Astfel, linia joasa a stopurilor curbate schimba imaginea posterioara a modelului. Se pare ca aceste schimbari stilistice se vor regasi si pe noul Cayman, care va fi lansat la Frankfurt, in septembrie.

Modelul de baza a celor de la Porsche va primi sub capota motorul pe injectie directa care a aparut pe noul Cayenne. Cunoscut oficial sub numele DFI (Direct Fuel Injection), sistemul permite o economie de combustibil de 15% in conditiile in care puterea creste cu 13%.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru