Viitorul Fiat Punto, inspirat din designul lui 500?

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 07.10.2009
Exista posibilitatea ca Fiat sa renunte la designul agresiv pentru noul Punto in favoarea unor linii mai moi si mai atragatoare pentru publicul feminin.

Viitoarele generatii ale modelelor Fiat de segment mic si mini se vor baza pe un design inspirat din formele actualului Fiat 500. Informatia a fost publicata astazi de catre americanii de la Inside Line, care sustin ca primul model care va imprumuta look-ul interesant al lui 500 va fi viitoarea generatie a modelului Fiat de segment mic Punto. Aceasta este programata pentru lansare in 2012.

Designerii de la Fiat au doua motive pentru a-si revizui optica in acest sens. In primul rand, succesul de care s-a bucurat modelul 500 la nivel european si ulterior la nivel mondial face ca un design asemanator sa reprezinte un garant al succesului in viitor, eliminand astfel o eventuala respingere a unor linii complet noi. In al doilea rand, gamele Punto si Bravo au iesit in evidenta prin liniile agresive ale caroseriei, acest lucru inlaturand un procent important dintre femeile care si-ar fi dorit un model din aceste segmente.

Evident, designul noilor modele nu va fi identic cu cel al lui 500, insa va imprumuta din liniile moi si rotunde ale supermini-ului italian.

Provocarea finala a italienilor este cruciala pentru viitorul gamei Fiat, in conditiile in care in segmentul mic si in cel compact concurenta este acerba.

via | Edmunds

Comentarii (2)

  • Multiistiiutorul
    Talismanul fermecat care o gaseste pe Elodia imi zice ca este eronat sa credem ca acesta va fii designul viitorului Punto.Alte intrebari, noroc , dragoste bani aveti? Mi se zice Oracolul de la Periferie.
    6 0
  • Putin mai aerodinamice decat o caramida. Bravo arata superb iar Punto actual e reusit. Poate ca mai trebuie "indulcite" liniile dar aratarile de mai sus par niste mici tanchete deghizate.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru