Viitorul Fiat Punto va debuta mai întâi în America şi abia apoi în Europa

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 18.11.2010
Noua generaţie a modelului Fiat Punto va debuta mai întâi pe piaţa din Statele Unite şi abia apoi pe bătrânul Continent. Declaraţia îi aparţine chiar lui Sergio Marchionne, preşedintele Fiat.

Prezent la Salonul Auto de la Los Angeles, cu ocazia lansării noului Fiat 500 pe piaţa din Statele Unite, Sergio Marchionne, omul care conduce destinele alianţei italiano-americane, a oferit noi informaţii despre viitoarea generaţie a modelului Punto.

Declaraţiile lui Marchionne au şocat audienţa şi în special jurnaliştii europeni prezenţi în cadrul evenimentului. Preşedintele Fiat a susţinut că noua generaţie a modelului Punto, foarte importantă pentru viitorul companiei, va debuta mai întâi pe piaţa din Statele Unite şi abia apoi pe cea de pe Bătrânul Continent.

Noua generaţie va fi cea mai importantă de până acum, urmând să fie privită ca un adevărat simbol pentru brandul italian. Subcompactul va ajune pe piaţa de dincolo de Ocean în 2013, o debarcare european fiind plănuită la câteva luni după.

Marchionne a profitat de ocazie şi pentru a declara că alianţa Fiat şi Chrysler reprezintă un parteneriat inextricabil, produsele celor două branduri fiind complementare, fără riscul de a se canibaliza între ele.

Declaraţia confirmă încă o dată intenţiile lui Marchionne de a face din brandul Dodge o marcă responsabilă pentru distribuirea unui model compact pe piaţa din Statele Unite.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • In titlu apare "Viitorul Fiat Punto" dar in articol apare "Noua generaţie a modelului Fiat Punto" care te duce cu gandul la ultima versiune aparuta (cea din poza) ceea ce este incorect
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru