Viitorul Grand Cherokee va fi mai econom si eficient

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 14.08.2008
Jeep a anuntat ca viitoarea generatie a lui Grand Cherokee va dispune de motoare perfomante, dar extrem de econome.

Noile gusturi ale clientilor de SUV-uri, care se orienteaza spre modele mini, mici si compacte dupa ce ani intregi au preferat modele off-road cu dimensiuni apreciabile, ii obliga pe producatori de modele de teren sa isi refaca complet strategiile.

Jeep, de exemplu, este primul constructor de acest tip care anunta clar faptul ca noua generatie a unui model cunoscut pentru caracteristicile sale off-road va fi mai economa si mai eficienta din punctul de vedere al emisiilor poluante. Este vorba de Grand Cherokee, uzina de productie din Detroit a acestui model urmand sa primeasca o investitie de 1.8 miliarde de dolari pentru modernizare si extindere. Investitia va elimina riscul concedierii a circa 400 de angajati ai uzinei din Michigan.

Grand Cherokee, model a carui noua generatie isi va pastra numele actual, va aparea in 2010, urmand ca modelul sa primeasca unele modificari radicale. "Segmentul lui Grand Cherokee a scazut enorm din cauza pretului ridicat al combustibililor. Noul produs le va da ocazia clientilor Jeep sa pastreze atributele actualului model apeland insa la tehnologii ecologice pentru propulsie si productie.

E adevarat, masina nu va putea sa ia cu asalt Marele Canion, insa va fi capabila sa ii duca pe posesorii ei pana la supermarket fara a consuma mult combustibil", sustine Rebecca Lindland, analist auto al Global Insight.

via | CNN

Comentarii (1)

  • Andrei
    LOOOOOOOOOOOL :)
    Mama ce super tare fraza :)

    "E adevarat, masina nu va putea sa ia cu asalt Marele Canion, insa va fi capabila sa ii duca pe posesorii ei pana la supermarket fara a consuma mult combustibil"

    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :) Pai si de ce au nevoie de un 4x4 pentru a se duce la supermarket? Adica... asa de mult si de des cumpara americanii astia? Mama... nici nu este de mirare de ce sunt o tara de analfabeti, grasi si... se pare si cam falimentari :)

    Oricum la asa o gandire pacat ca nu dau mai multe companii faliment, macar ne distram pe seama declaratiilor facute :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru