Comentarii (4)

  • toate bune si frumoase ... dar in loc de " Volkswagen Multivan GP, care are nivelul de echipare Higline si motorul BiTDI de 180 CP are un pret de pornire de 49.809 euro, cu TVA inclus " luam noi un BMW / Mercedes / Audi si trimitem bagajele prin curier :))
    5 3
  • Stiu ca suna ciudat dar in Germania unele firme cumpara Vito si Multivan GP isi pun soferi si plimba manageri,directori etc... si iti cam dai seama ce dotari au...lux in interior frate. Bine ei probabil au alte conceptii si nu mor daca nu sunt vazuti in Bmw seria x sau Audi x sau alte firme....you get my point.
    11 0
  • pare un facelift
    Seamana prea mult cu versiunea anterioara. S-a umblat la interior mai mult. Tare "discreti" mai sunt germanii cand e vorba de modele noi. Designerii au fost disponibilizati sau lucreaza acasa? Cand ajunge sa vinzi masina asta peste 5 - 7 ani va fi greu sa-i explici cumparatorului ca e un model nou.
    2 0
  • daniel
    nu merita
    daca este sa iei versiunea lux pentru companii sare lejer de 50.000.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru