Volkswagen pregateste Up! minivan si hibrid

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 01.10.2007
VW a anuntat ca in aceasta toamna va dezvalui o varianta minivan si o versiune hibrid a conceptului Up!.

Lansarea noului concept Up! la Salonul de la Frankfurt a generat un val de reactii pozitive in randul publicului. Volkswagen vrea sa profite de succesul micului concept si anunta ca peste cateva saptamani, la salonul de la Tokyo, va lansa o noua premiera: o versiune minivan a lui Up!.

Surprizele constructorului german nu se opresc aici, Volkswagen anuntand un hibrid ce se poate alimenta de la priza pentru salonul ce se va desfasura in noiembrie la Los Angeles. Asemeni conceptului prezentat la salonul german, si cele doua versiuni care vor debuta in aceasta toamna vor dispune de un motor posterior si spatiu interior pentru cinci pasageri.

Potrivit declaratiilor facute de Ulrich Hackenberg, boss-ul VW, Up! va intra in productie abia in 2011 si va fi echipat cu un tren de rulare semi-hibrid si hibrid, germanii anticipand aceste motorizari cu conceptul ce va debuta la Los Angeles.

Volkswagen se gandeste sa lanseze mai multe variante de caroserie ale conceptului Up!, pentru a obtine o distributie globala a versiunii de productie.

Nici Audi nu va sta cu mainile in san, anuntand ca va aduce la Tokyo conceptul care va sta la baza viitorului A1, programat sa debuteze in 2009.

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Era si timpul
    Dar tocmai in 2011??? Pai pana atunci Toyota mai scoate inca doua modele hibride si este posibil ca si China sa aiba pe piata asa ceva.
    Daca nu se misca mai rapid firmele europene risca sa ramana de caruta precum sa intamplat la SUVuri.
    S-au trezit sa faca si ei tocmai cand piata a cazut si au ramas cu masinile nevandute.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru