Comentarii (6)

  • @
    Cum spuneam. VW scoate cate un model nou pe zi. Le da cate o culoare, jante + 5 cai si gata... GTS, CROSS... ieri era Golf 6 Cross. Maine ce va fi ? Phaeton GTI ? Exact, iar poimaine TOUAREG R-LINE.
    Sunt eu fan VW, dar nici chiar asa.
    Exista Scirocco R, la ce mai trebuie GTS ?
    29 9
  • GTS are nuca schimbatorului de viteze in forma unei mingi golf si daca ma uit bine are si cusaturile cu atza rosie....orice proprietar de R va fi invidios pe "nucile" legate cu atza rosie ale unui GTS-ist
    26 3
  • GTS V 6
    nu va avea vanzarile si notorietatea deja defunctului VECTRA GTS . oricum daca scorpyon vag care e fan vag spune asta , eu ce sa mai zic , mai bun decat scirroco r la design nu e acest gts , de fapt are doar cateva stikere si o ata rosie pe interior. tipic vag
    10 9
  • Devorattor
    VW si Firefox-ul
    WV e mai ceva decat Mozilla Firefox sau update-urile unui antivirus...aproape in fiecare zi vin cu o noutate. Sa fie oare nemtii atat de muncitori...mai ales dpdv calitativ?
    8 1
  • gabi_o
    like
    Unde apas pt "Like"?
    3 2
  • cea mai tare masina am avut si eu una dar model vechi din 87 dar ce sa zic foarte tare / iubesc aceasta masina foarte frumoasa.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru