Volkswagen Scirocco modificat de RDX Racedesign

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 11.07.2010
Tunerul german RDX Racdesign a prezentat un kit aerodinamic pentru Volkswagen Scirocco. Preţul pentru achiziţionarea pachetului complet este de 735 de euro.

Casa de tuning germană RDX Racedesign a prezentat publicului un kit pentru caroserie creat special pentru Volkswagen Scirocco. Mulţumită acestui pachet hot hatch-ul german are o înfăţisare mult mai sportivă şi agresivă.

Kit-ul aerodinamic se compune dintr-un spoiler redesenat pentru partea din faţă, din praguri laterale uşor modificate şi dintr-un deflector de aer peste care a fost montată o mască. La toate acestea se adaugă un eleron discret poziţionat pe hayon. Elementele caroseriei sunt fabricate din material termoplastic, ceea ce face ca pachetul aerodinamic să aibă o masă redusă.

Pentru cei interesaţi de achiziţionarea pachetului pentru caroserie oferit de RDX Racedesign, preţul acestuia este de 735 de euro. De asemenea, tunerul german oferă garanţie timp de doi ani, iar în termen de 14 zile de la achiziţionare, elementele componente pot fi returnate.

Via | WCF

 

Comentarii (6)

  • Bogdan
    Martin Winterkorn : Cel mai mare respect il am fata de Hyundai !
    VW Group CEO, Martin Winterkorn a declarat intr-un interviu acordat publicatiei Focus ca VW se teme si are cel mai mare respect fata de Hyundai si nu fata de producatorii japonezi . Hyundai beneficiaza de o moneda ieftina vs un yen foarte puternic si produce masini foarte bune calitativ a mai spus Winterkorn . In Europa la vanzari Hyundai a devenit cel mai bine cotat constructor din Asia ( Si in Germania are aceieasi pozitie ), in SUA este la fel in plin avant, anul acesta urmand sa depaseasca 1 milion de masini vandute . http://e.nikkei.com/e/fr/tnks/Nni20100711D11JF509.htm
    4 1
  • HA HA HA
    BRAVO
    Mai frumos mai tare ca A3 .
    1 4
  • HA HA HA
    BRAVO
    Mai frumos mai tare ca A3 .
    1 3
  • bu hu hu
    care-i scopul?...pt a fi eficient un astfel de kit trebuie sa rulezi la viteze foarte mari, iar in general vw nu e in stare de asa ceva!
    6 2
  • scirocco
    care-i scopul?...pt a fi eficient un astfel de kit trebuie sa rulezi la viteze foarte mari, iar in general vw nu e in stare de asa ceva!
    .....
    VW nu e in stare? Oare inca vorbim despre masini sau am trecut la categoria de avioane?
    Parerea mea e ca la un motor de 2.0 si o masa proprie de 1419kg...265 de CP ( e vorba de Scirocco) sunt mai mult decat suficient sa rulezi la viteza mare....asta daca nu vrei sa decolezi.....
    4 6
  • bu hu hu
    @alina
    sa inteleg ca rulezi foarte des cu peste 200km/h....mai ales pe strazile noastre din romania
    si pentru ce sa te chinui sa faci un amarat de vw sa fie cat mai rapid cand sunt alte marci care se descurca mult mai bine....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru