Comentarii (6)

  • ha
    E frumoasa nimic de zis dar vand o masina de 14 mii de euro (Golf) cu 22500 (varianta cu 1.6 invechit) doar ca e o broscuta colorata :))

    Inca o teapa VAG.
    1 1
  • @gtrazvan ai dreptate,e dragutza masinuta mai ales rosie.Dar la ce te referi cand ai folosit cuvantul "teapa" ? Tatal meu conduce un Phaeton de aprox 3 ani si este multumit.
    1 2
  • Micro$oft
    Asa cum M$ iti vinde un sistem de operare cand poti sa-ti iei unul gratis, asa si VW iti vinde Golf-ul cand poti sa-ti iei orice alta masina.
    Si totusi, ce windoze folosesti ?
    0 0
  • @gtrazvan
    Fitele costa. Pe de alta parte masina se devalorizeaza destul de repede si daca vrei sa o cumperi, se merita mai bine second. Sor'mea a luat un New Beetle acum o luna, "vechi" de 2 ani, aproape full cu 8000 de euro, iar noua a fost cam 16000. Merge foarte bine masina, nimic nu-i pot reprosa, dar totusi e cam scumpa.
    0 0
  • Corect
    Nu am nimic de contestat masinii legatd e fiabilitate si orice masina merita mai mult sh in general dar costl ei de productie sigur nu este peste al unui Golf iar Golful costa 14 mii si Brosuta pt o vopsea si forma costa cu 8000 mai mult cu aceeasi platforma si motorizare.
    0 0
  • Scuze de greseli
    Scuze pentru greseli.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru