Volkswagen va lansa o editie speciala a lui Beetle

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 17.11.2009
Volkswagen New Beetle primeste inca o editie speciala, care este intitulata Black-Orange Series. Aceasta beneficiaza de doua combinatii de culori, disponibile atat la exterior, cat si la interior, precum si de anumite elemente estetice.

Germanii de la Volkswagen au creat inca o editie speciala a celebrului New Beetle. Seria noua se numeste Black-Orange series si este disponibila atat pentru versiunea cabrio, cat si pentru hatchback. Odata cu aceasta versiune speciala, cei de la Volkswagen ofera doua combinatii diferite de culori – caroserie neagra cu dungi albe pe lateral sau caroserie portocalie cu dungi negre. Toate exemplarele VW Beetle Black-Orange vor beneficia de jante de aliaj de 17 inch.

Interiorul editiilor speciale VW New Beetle Black-Orange a primit un volan cu trei spite imbracat in piele, pedale sport din aluminiu si scaune sport cu un design nou. Covorasele de la interior si mansonul levierului schimbatorului de viteze au cusaturi portocalii, pentru a contrasta cu negrul de la interior. In lista de dotari standard putem enumera elemente precum aer conditionat, un sistem audio mai performant, cotiera centrala si geamrui electrice.

In Germania, un VW New Beetle Black-Orange are un pret de pornire de 22.550 de euro in versiunea hatchback echipata cu un motor pe benzina de 1.6 litri si 102 CP. Cei de la Volkswagen ofera acest model cu o gama larga de motorizari si echipamente optionale.

Via | Carscoop

Comentarii (6)

  • ha
    E frumoasa nimic de zis dar vand o masina de 14 mii de euro (Golf) cu 22500 (varianta cu 1.6 invechit) doar ca e o broscuta colorata :))

    Inca o teapa VAG.
    1 1
  • @gtrazvan ai dreptate,e dragutza masinuta mai ales rosie.Dar la ce te referi cand ai folosit cuvantul "teapa" ? Tatal meu conduce un Phaeton de aprox 3 ani si este multumit.
    1 2
  • Micro$oft
    Asa cum M$ iti vinde un sistem de operare cand poti sa-ti iei unul gratis, asa si VW iti vinde Golf-ul cand poti sa-ti iei orice alta masina.
    Si totusi, ce windoze folosesti ?
    0 0
  • @gtrazvan
    Fitele costa. Pe de alta parte masina se devalorizeaza destul de repede si daca vrei sa o cumperi, se merita mai bine second. Sor'mea a luat un New Beetle acum o luna, "vechi" de 2 ani, aproape full cu 8000 de euro, iar noua a fost cam 16000. Merge foarte bine masina, nimic nu-i pot reprosa, dar totusi e cam scumpa.
    0 0
  • Corect
    Nu am nimic de contestat masinii legatd e fiabilitate si orice masina merita mai mult sh in general dar costl ei de productie sigur nu este peste al unui Golf iar Golful costa 14 mii si Brosuta pt o vopsea si forma costa cu 8000 mai mult cu aceeasi platforma si motorizare.
    0 0
  • Scuze de greseli
    Scuze pentru greseli.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru