Volvo a demarat producţia lui V60

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 04.09.2010
Constructorul suedez Volvo a demarat producţia lui V60 în uzina de la Troslanda. Oficialii companiei plănuiesc să producă 50.000 de exemplare anual.

Volvo V60 va fi una din marile premiere de la Salonul Auto de la Paris din această toamnă. Break-ul constructorului suedez a fost creat pentru a rivaliza cu marii actori germani ca Audi A4 Avant, BMW Seria 3 Touring sau Mercedes C-Klasse Estate. Oficialii constructorului suedez au anunţat debutul producţiei lui V60.

Noul Volvo V60 va fi asamblat în uzina Troslanda din Suedia. Oficialii Volvo plănuiesc să producă 50.000 de unităţi anual. În prezent, uzina suedeză va asambla 60 de exemplare pe zi, urmând ca spre sfârşitul lunii numărul unităţilor care vor părăsi poarta fabricii din Troslanda să ajungă la 100. Din cele 50.000 de unităţi care vor fi produse anul viitor, suedezi se aşteaptă ca 90% să fie livrate în Europa.

Via | Autoweek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru