Volvo a lansat un pachet cu atitudine pentru C30, S40 si V50 DRIVe

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 23.04.2009
Volvo a lansat pachetul R-Design pentru modelele C30, S40 si V50 DRIVe.

Volvo a decis sa le ofere clientilor sai preocupati de mediu un pachet estetic pentru un plus de atitudine. Mai exact, constructorul suedez va oferi pachetul R-Design pentru modelele C30, S40 si V50 DRIVe. Astfel, aceste modele vor primi modificari estetice atat la nivelul interiorului cat si la exterior.

Odata cu alegerea pachetului R-Design, clientii Volvo vor trebui sa aleaga dintre 10 nuante diferite de culoare si dintr-o selectie de elemente de design. Kitul exterior Volvo R-Design contine un set de bare de protectie si de praguri laterale, precum si un spoiler de luneta pentru modelele hatchback si un spoiler discret pentru S40.

Volvo C30 a primit o evacuarea sport de 90 de milimetri si toate modelele primesc un set de jante Serapis de 17 inch. Grila fata si carcasele oglinzilor sunt finisate intr-o nuanta ce imita metalul, iar partea inferioara a usilor a primit si ea un ornament discret.

Interiorul modelelor echipate cu pachetul R-Design va fi imbracat in piele in doua nuante, ce poarta logo-ul R-Design pe scaune. Consola centrala si fetele de usi au fost modificate, iar modelel au primit pedale sport din aluminiu cu benzi subtiri de cauciuc.

Maneta schimbatorului de viteze a fost imbracata in piele si aluminiu, pe cand volanul a fost imbracat in piele si a primit sigla R-Design. Ceasurile de bord au acum cadrane albastre si presurile din material textil au marginile create sa faca un contrast cu interiorul.

Pe langa asta, Volvo ofera deflectoare de vant DRIVe si badge-uri R-Design.

Via | AutomobilesReview

Taguri: C30, DRIVe, S40, V50, Volvo

Comentarii (3)

  • LauCalin
    misto
    dar totusi cat costa pachetul asta? in plus nu cred ca se ofera si pentru versiunile de baza.
    0 0
  • altceva e important
    ar trebui sa faca ceva cu fiabilitatea, pentru ca la capitolul asta e dezastru mare, mai ales la amortizoare si bucsi
    0 0
  • R-Design
    Fiabilitatea masinilor chiar nu putem sa o punem la indoiala in Romania,aici mai degraba le testam extremele.Nu cred ca exista o masina sa fie perfect construita ptr soselele noastre...si ptr traficul inedit......carburanti TUNATI cu apa si uleiuri cu etichete false.Cat despre piese........no coment.Am VOLVO S40 1.8 B,supeba....dar foarte dura....este asa ca a fost facuta sa stea pe asfalt si la peste 200 km/h....Nu poti avea o masina de viteza cu suspensie elastica.poate pe viitor o sa se inventeze ceva.....sa ne multumeasca pe toti.....cu respec ptr toti posesorii de VOLVO.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru