Comentarii (4)

  • adrian78
    ..
    Sa le comande toate institutiile statului din Romania si sa se doteze cu prize de alimentare ca si asa consuma benzina de parca ar avea tancuri si ar mai economisi statul ceva bani la fel si cei de la Electrica CFR unde curentul este la galeata!!Pe partea cealalta ar scadea incasarile din accize si tva la stat din vanzarea combustibilului deoarece statul mentine artificial jumatate din consumul national!!
    12 0
  • Deosebit
    Este totusi altceva fata de celelalte modele hibride de pe piata. Are un consum rezonabil si in acelasi timp performante bune ( 0-100 km/h in 6.2 sec e o valoare respectabila). De asemenea motorul electric ofera cuplul maxim indiferent de turatie ceea ce ajuta mult. Si in plus e o masina polivalenta dar in acelasi timp unul dintre cele mai atragatoare modele break de pe piata. Very Good Volvo!
    11 0
  • victor-18
    volvo v60
    in sfarsit hybridul care il asteptam
    8 0
  • specific volvo...surprinde!!
    f tare acest hibird la ce date tehnice are ..consumul e de asemenea f bun in comparatie cu altii care fac masini hibride cu consum de 15%:))))
    bun comentariul lu adrian dar sa nu uitam k e Romania si cultura auto inseamna fum,consum si poluare!!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru