Volvo pregateste modelul V100 pentru 2011

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 11.08.2008
Bazat pe conceptul VCC (2003), viitorul Volvo V100 se vrea a fi un break destinat clientilor top class ai suedezilor.

Esential

2011 este anul in care va iesi in versiune de serie viitorul model V100.

Anul 2011 va aduce, in curtea celor de la Volvo, un model nou inedit. Este vorba de versiunea de serie a conceptului VCC (Versatility Concept Car), un break cu elemente de monovolum si cu idei practice preluate de la un crossover autentic.

Desi a fost prezentat in premiera in 2003, prototipul Volvo nu a avut pana acum loc in lista de productie a suedezilor, acestia preferand sa se concentreze pe crossoverul XC60 - prezentat la Geneva - si pe dezvoltarea lui XC90, SUV-ul autentic al gamei. Constructorul nordic a decis insa sa reia dezvoltarea lui VCC si sa il programeze pentru lansare peste trei ani.

Nu se cunoaste inca numele oficial al viitorului model, presa internationala pariind insa pe V100, "V"-ul fiind elementul distinctiv al gamei break-urilor Volvo. Noul model se va plasa in gama intre XC90 si S80, urmand sa se adreseze unei clientele de top din punctul de vedere al pretentiilor si al statusului social.

via | Autoblog.it 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru