Volvo recheama in service 21.000 de masini in Europa

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 22.04.2009
O posibila problema la nivelul modulului de racire al unor versiuni diesel C30, S40 si V50 cauzeaza initierea unei operatiuni de recall pentru 21.000 de exemplare Volvo.

Volvo a anuntat ca a initiat o operatiune de rechemare in service pentru 21.380 de masini in Europa din cauza unor probleme la sistemele de racire. Toate modele afectate de recall sunt versiuni diesel, inginerii Volvo urmand sa monteze o protectie din plastic deasupra unor ventilatoare pentru ca acestea sa nu fie afectate de eventuale probleme.

"Problema se refera la modulele de control ale sistemului de racire. Din cauza unor defecte de fabricatie la nivelul acestor module, exista posibilitatea ca apa sa ajunga la ventilatoare, cauzand, in cel mai rau caz, scurt-circuite", a declarat Mara Bohlin, purtatorul de cuvant Volvo, citata de AFP.

Modelele afectate de recall sunt echipate cu motorul diesel I4 ale lui C30, S40 si V50. Posesorii modelelor in cauza au fost deja anuntati prin telegrame, urmand ca lucrarea sa fie efectuata gratuit.

via | Just Auto (inreg.)

Taguri: Volvo, probleme, recall

Comentarii (3)

  • didi hate audi
    recall
    Sal,
    ce motor e "diesel I4" ca n-am auzit de el?
    0 1
  • motor l4
    vrea sa insemne patru in linie probabil..........exista aceasta abreviere in reviste de specialitate

    .......problema e ca daca ar fi fost o japoneza ar fi sarit imediat ofticosii dar fiind vorba de volvo nu zice nimeni nimic......
    0 0
  • Andreiu
    ;;)
    Pot sa vin si eu cu S80'u din 99? dar ma gandesc ca numai masinile din 2006-2007 le cheama, nu pe alea batrane :)) ca poate asa ii fac si revizia la el :)) Glumesc!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru