Volvo recheamă în service 7558 de exemplare S60 în SUA

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.06.2011
Volvo anunţă un recall de 7558 pentru modelul S60. Sedanul de clasă medie prezintă probleme la nivelul sistemului de alimentare cu combustibil.

Volvo a anunţat că va organiza o rechemare în service pentru actualul S60, după mai multe sesizări primite din partea NHTSA, organismul de reglementare a siguranţei în trafic din Statele Unite. Constructorul suedez este nevoit să facă un recall de 7558 de unităţi ale modelului de clasă medie.

Potrivit comunicatului oficial, unităţile rechemate în service prezintă probleme la sistemul de alimentare cu combustibil. De vină este software-ul pompei de alimentare, care nu livrează suficientă benzină. Când au loc asemenea erori, motorul poate avea unele ezitări sau se poate chiar opri, punând astfel în pericol viaţa pasagerilor. Pericolul este prezent chiar şi atunci când se află mai mult de un sfert de combustibil în rezervor.

Unităţile afectate de recall au fost produse în perioada 18 noiembrie 2010 - 5 mai 2011 şi au fost vândute doar pe piaţa din SUA. Pentru a remedia problema, Volvo va rechema în service cele 7558 de unităţi S60 pentru a recalibra sistemul de alimentare, bineînţeles, gratuit. 

via | autoblog

Comentarii (6)

  • Despre asta spuneam , Volvo nu mai este ce a fost.
    2 11
  • @jan
    toate marcile auto nu mai sunt ce au fost.......
    calitatea mercedes a scazut semnificativ in ultimu deceniu.....
    bmw a cam renuntat la sportivitatea marcii pentru cateva grame de CO2 in minus.......si exemplele pot continua.....
    7 12
  • ProView
    Iar Renault a ramas aceasi marca in care ne putem increde cu totii!
    4 13
  • @tzenu_bmw
    Nu a renuntat de tot, vrei sport cumperi M sau cel putin pachete M.
    4 1
  • Lasa-ti prejudecatile idioate mai baieti... cand ati condus voi ultima data un Mercedes sau un Renault? ca daca e sa va ia cineva la puricat aflam ca nu sunt parerile voastre si sunt preluate de la altii mai prosti ca voi...
    12 0
  • volvo.1967
    despre volvo
    ramane regina
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru