Volvo V40 are parte de primul tuning, semnat Heico Sportiv

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 02.05.2012
Heico Sportiv pregăteşte primul kit de tuning pentru noul Volvo V40, modelul compact al suedezilor, lansat de curând şi în România. Kitul va include modificări estetice şi tehnice.

Esential

270 de cai putere ar urma să ofere Volvo V40 după tratamentul Heico Sportiv.

Deşi a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva şi abia a fost lansat în România, noul Volvo V40 se pregăteşte de prima interpretare a unui tuner specializat. Cei de la Heico Sportiv, tunerul de casă al constructorului suedez a publicat astăzi primele schiţe ale pachetului pe care şi l-a imaginat pentru modelul compact.

Deşi nu este încă gata, kitul presupune modificări estetice şi mecanice. Printre cele de ordin vizual se numără body-kitul sportiv, care include un nou spoiler anterior, praguri laterale, un nou set de jante cu 7 spiţe, un eleron amplasat pe hayon şi un deflector posterior care înglobează cele patru terminaţii ale evacuării.

Inginerii Heico Sportiv au anunţat că au terminat şi programul care vizează recalibrarea sistemului ECU. Operaţia ar urma să le aducă suedezilor ceva mai multe resurse pentru unitatea T5: 270 de cai putere de la cei 240 oferiţi standard şi un total de 365 Nm, cu 45 mai mult decât ce găseam pe versiunea de serie.

via l autoblog

Comentarii (2)

  • Primul comentariu
    Ia uite.....articol postat de doua zile si niciun comentariu. Unde sunt "specialistii" care comenteaza non stop si fara noima?

    OK! Recunosc, am fost rautacios. Dar chiar nu e nimeni interesat de o sportiva premium? La noi nu! Asta confirma cele spuse de mine pe o alta pagina, acolo unde erau prezentate preturile noului model.

    Revenind la articol, 270 de cai pentru o compacta, ar trebui sa multumeasca pe multi doritori de viteza si forta. Important este ca toata aceasta putere sa fie transmisa cum trebuie catre roti. Vizual, kitul Heico arata foarte bine; de altfel, cam toate modele Volvo (cu pachetul R-Design sau modificate de Heico) arata mult mai bine!

    Asteptam modelul in Romania.
    3 0
  • arogantul
    trolling
    "specialistii' sunt ocupati sa se uite la poze facute cu telefonul mobil cu golfuri 3 si 4 tunate de cocalari de prin caritierele patriei
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru