Volvo V40 R-Design - prima imagine, dezvăluită accidental

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 06.04.2012
Volvo le va oferi fanilor săi, care l-au primit foart bine pe noul V40 la Geneva, un kit sportiv semnat de R-Design. Prima imagine a fost deja publicată neoficial.

Expus în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Geneva, de luna trecută, noul Volvo V40 a atras o mulţime de reacţii pozitive din partea publicului pasionat. Din păcate vor mai trece câteva luni până când vom putea vedea hatchback-ul pe străzile noastre.

Chiar şi aşa, în presa de specialitate îşi face astăzi apariţia o imagine a viitorului V40 R-Design, extensia sportivă a modelului compact. Fotografia a fost extrasă dintr-o broşură spaniolă a constructorului şi trădează look-ul viitoarei versiuni sportive.

În partea frontală, pachetul R-Design vine cu noi lumini diurne LED verticale, cu un spoiler redesenat, ceva mai agresiv, cu carcase din aluminiu pentru oglinzi şi un set de jante din aliaj, cu cinci spiţe.

Suedezii vor propune noul V40 cu mai multe motorizări diesel şi benzină. Dintre toate, cea mai atractivă pare a fi cea cu cinci cilindri, de 254 de cai putere

via l WCF

Comentarii (4)

  • arata ca o MUSTATA :))
    arata ca o MUSTATA :))
    arata ca o MUSTATA :))
    4 14
  • ...
    Pai daca are mustata,atunci e R-Design "Like a Sir"
    15 3
  • arata ca o MUSTATA :))
    :))
    HATERS - volvo cu mustata
    urmatoarea va fi volvo cu monoclu
    3 3
  • hmm...
    dezvaluita accidental sau "accidental"? Cam multe asemenea "acidente" ne-a servit presa auto in ultimii ani... >:)
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru