VW Eos este cea mai sexy masina in 2007

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 11.07.2007
Publicatia Road & Travel a numit modelul german cea mai sexy masina din SUA pentru anul 2007.

Revista Road & Travel din Statele Unite ale Americii a numit modelul Volkswagen Eos cea mai sexy masina a anului 2007.

Decapotabila a fost numita cea mai sexy masina dintr-un grup de alte noua modele: Chevrolet Corvette, Dodge Charger, Ford Mustang, Jaguar XK, Mazda MX5 Miata, Saturn Sky, Porsche Cayman, Nissan 350Z, Mercedes SLK.

Liniile elegante ale designului, pretul sub 30.000 de dolari, tinuta de drum, acoperisul retractabil si motorizarile sale care genereaza 200 de cai pentru propulsorul de 4 cilindri respectiv 250 de cai pentru propulsorul V6 de 3.6 litri, au fost principalele motive pentru care „Ghidul cumparatorului de masini sexy” ,realizat de revista americana, a numit Eos castigatorul din acest an.

Suntem foarte mandri de reusita lui Eos pe piata americana, mai ales la capitolul apreciere. Eos a devenit un punct forte pentru VW, reprezentand ceea ce are mai bun stilul si tehnologia germana”, a declarat Susan Kelke, oficial al diviziei nord-americane de la VW.

Comentarii (16)

  • rabla
    si inca o dovada ca americanii sunt prosti, toate masinile enumerate sunt mai frumoase decat EOS-ul... TOATE
    0 0
  • de acord...
    nu pot sa cred ca din toate masinile de mai sus a iesit EOSu`. Dar daca sondajele facute de revista se fac tot ca la noi (de catre ziaristii revistei) e de inteles. Banu` isi spune cuvantul nu numai la noi!
    0 0
  • prudentul
    teste revista
    1)Americanii sunt prosti, habar n-au de masini, n-au industrie auto, nici autostrazi si nici nu-si permit sa-si cumpere masini. Romanii sunt desteptii planetei, avem industrie auto, 5.000.000 km de autostrazi ca-n palma, fiecare familie de romani are 2-3 masini pe peluza din fata vilei.
    2)Concursul era de cea mai SEXY masina, nu cea mai frumoasa (totusi, se pot confunda cele 2 notiuni uneori). Corvette, Charger, Mustangul si toate celelalte degaja o impresie de forta bruta, de masculinitate daca vrei. EOS-ul era cea mai finuta, mai linistita, mai cuminte, mai "feminina", tot daca vrei. Prin urmare, oamenii cei prosti au ales-o ca fiind cea mai sexy.
    3)Dovezi, cumva, ca sondajele se fac de ziaristi? Daca ai, prezinta-le. Daca nu, du-te pe site-uri de conspiratii. Pana una-alta, Alex, e chiar un non-sens economic ce spui tu. Pe de-o parte "banu' isi spune cuvantul", dar, lucrul dracului, redactorii cei prosti (ca doar e cunoscut, TOTI americanii e prosti)au ales tocmai concurenta europeana, in loc sa-si sustina propriile modele. Sa inteleg ca lobby-ul VW in State e mai puternic decat lobby-ul lui Ford sau GM?

    Legat de prostia americanilor, urmaresc mai multe forumuri de discutii, pe diverse teme, majoritatea americane. Contradictii exista si intre ei, dar marea lor majoritate isi ARGUMENTEAZA luarile de pozitie. Romanul care bubuie de inteligenta scoate din negura putzului gandirii ceea ce i se pare lui a fi adevarul absolut. Nu dovezi, nu trimiteri la alte surse de informare, nu argumente logice, nimic. Nu-i convine masina, e clar: aia sunt cretini, redactorii sunt vanduti. Fratilor, daca vreti sa cititi despre masini, aruncati revistele, nu mai vizitati site-urile auto, ca-s numai minciuni acolo. Intrebati-l pe Alex, el stie cum merg treburile. Este autoritatea unanim si mondial recunoscuta in domeniul asta, singurul care stie adevarul si cel care va poate feri de minciunile prostilor alora.
    0 0
  • eos
    au ales o masina hidoasa drept sexy. astia or fi orbi... n-are nimic din Aston Martin DB9 sau Toyota Yaris sau alte modele
    0 0
  • amalia
    vw eos
    mie mi se pare o masina super!!este o masina sexxy intr`adevar!!este super tare si isi merita premiul!
    0 0
  • eos
    nu stiu cum poti vedea eos-ul o masina sexy.este intr-adevar eleganta dar..........sexy?
    0 0
  • loveeos
    ba nebunilor
    eu tocmai mi-am luat eos caci imi permit!!! e cea mai tare masina!! da voi normal k o critikti k nu vo permiteti:))))))))
    0 0
  • andreea
    vai de voi
    lasati invidia dk nu puteti sa va luati o masina ca asta.pt o decapotabila chiar este cea mai sexi masina..nici f scumpa si super buna..asa ca atatea comentarii urate la adresa masiinii sunt inutile..si eu am eos:)
    0 0
  • popica
    eos
    este masina buna nimci de zic da ploua in ea frate am unu neggru full jante 18 B52PAB :D
    0 0
  • chiciurony
    da este cea mai tare si sexi
    este o masina superba
    0 0
  • Nu cred
    Sexy in ce sens?...k si`o permit curvele?:))) probabil k s`au facut aranjamente pe cale sexuala...nu ar bate un ford sau un dodge
    0 0
  • masina ros
    mie mi se pare o masina destul de frumoasa isi merita laudele....nu'i asa????dar as vrea sa vad mai multe oze ca sa va dovedesc ca este intradevar o masina de milioane!!!!
    0 0
  • speedy
    faina
    ba daca nu va convine de ce nu va duceti sa va cumparati un mercedes sl....sau un m6 cabrio..da ce fiinca nu aveti bani . va tot plangeti ii cea mai tare si da ii sexy decat sa umbli cu o decapotabila din 89 ca numai dealea va permiteti ceati fi vrut la pretul asta un motor w12 sau ce sistem de franare automat sau ce?? Ii o masina care isi merita pretul sii eleganta,
    0 0
  • vw eos
    masina este foarte reusita si nu cred k restul masinilor sunt mai frumoasa..totusi vw este o masina mult mai buna recunoscuta pe piata de catre toti si este ideala ptr fete ,este ft frumoasa..masina perfecta ptr o femeie finuta si cu bun gust..
    0 0
  • Prea tare
    Eos este o super masina;), pt k este super elganta,sunt designer si urmaresc dungile,dak intelegeti,dar ideea este k masina este superba si la pretul acesta, este o adevarata comoara;)
    0 0
  • frumoasa
    mi se pare o masina foarte frumoasa si ideala pentru o femeie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru