VW isi schimba sigla

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 18.07.2007
Ambitiile boss-ului Martin Winterkorn prevad o noua imagine pentru marca germana, care va incepe prin restilizarea siglei.

Intr-o lume in care imaginea si promovarea ei reprezinta cele mai sigure bilete catre succes constructorii auto nu pot sta departe de aceste realitati si se adapteaza la ele.

Dupa ce Fiat a venit cu o noua sigla la lansarea modelului Bravo si alti producatori se gandesc la o restilizare a imaginii.

Astfel, primul producator auto din Europa, Volkswagen, isi va promova marca din 2008 printr-o noua emblema. Astazi, presa germana a anuntat ca Volkswagen va prezenta un logo odata cu lansarea viitorului model Golf VI , la Salonul Auto de la Geneva de anul viitor.

Schimbarea de imagine reprezinta una dintre ambitiile boss-ului VW, Martin Winterkorn, care a dorit o sigla mult mai atragatoare. Inca nu se cunosc detalii privind modul in care va arata noua sigla VW, dar se pare ca aceasta va imbraca o forma specifica imaginilor 3D.

Comentarii (9)

  • schimbare de sigla...
    Sunt tare curios cum va arata noua sigla de VW, cat de bine va da pe modelele noi si mai ales cum va resimti mi ales fanul constructorului si nu numai aceasta schimbare.
    Personal imi face o mult mai mare placere sa vad sigle cu origini indepartate ca Ford, Mercedes, BMW sau Volvo (lista poate continua mult si bine) pe niste masini super-moderne decat sa numar schimbarile de sigla de pe modelele Fiat de-a lungul anilor!
    Deoarece sigla iti inspira parca perpetuarea valorilor traditionale de la un model consacrat al unei marci la noul model care se lanseaza te face sa regasesti in acesta o identitate deja bine conturata.
    Dar nu trebuie nici sa fim reticenti la nou si de aceea cel mai bine este sa asteptam sa sa vedem cu ce ne va "surprinde" constructorul german!
    0 0
  • Da
    M-as bucura sa skimbe sigla.
    Si calitatea !
    0 0
  • Andrei
    schimbare sigla
    Sper sa schimba sigla dar sa pastreze calitatea... sau exista nemultumiti de VW?
    0 0
  • ..
    sa speram ca umbla si la calitate.
    din nefericire din ce in ce mai multi nemultumiti de vw.
    0 0
  • sincer da...
    Desi au o calitate a fabricatiei mult peste alte marci din acelasi segment, cu unele modele au probleme masjore. Nu multe dar au, sau ca sa nu fiu neinteles, imi exprim obinia personala asupra a doua modele, foarte populare, ca le-am experimentat personal, direct sau indirect. Passat model 2007, cumparat in februarie cu prbl la climatizare, cutie de viteze de ambreiaj (model importat din China, apropo), si daca imi aduc bine aminte unitatea de sonorizare MP3/Radio a picat pur si simplu. In rest, ok, confortabil desi putin zgomotos motorul. Imi pare rau daca sunt offtopic, raspund comentariului de mai sus. O alta problema o are Golf V, care se stie ca a avut prbl cu fabricatie, timp prea mare petrecut pe linia de asamblare si altele, si prbl cu electronica. INteriorul nu pot spune ca se numara printre cele mai bune in categoria de pret. Repet, sunt probleme, cum si multi alti constructori au, dar VW tinde sa urce in segmentul premium dar mai are multe, prbl de calitate si fiabilitate sunt destule, la modele actuale. Chiar am observat ca vechile generatii de Passat si Golf au fost multe mai bine primite, si se poate oberva si acum cum au penetrat piata vechile modele (lasand la o parte modele SH importate din Germania). Oricum mai sunt multe de facut si in curtea VW.
    0 0
  • alexinoda base
    sigla...
    in fine daca vreau sa fiu sincer cu toti, vw este o masina buna dar in ceea ce priveste durabilitatea si rezistenta componentelor....sigla...daca o schimba...nustiu cu ce sporeste fiabilitatea masinii...interesativa cam cate masini golf passat si alte modele sunt inca service...probleme la mai toate gadget-urile electronice...cemai sa fie ei sanatosi cu masina lor, eu si cu evo8 al meu...ramanem impreuna incontinuare.
    0 0
  • Japan rules...
    Sunt de acord cu antevorbitorul de mai sus. Desi am un Opel, sunt intr-o foarte mare graba sa scap de el si urmeaza Mazda 6 sau Honda Accord. Buni germanii dar mai buni japonezii. Sry for offtopic again :). Stima!
    0 0
  • Masina germana
    Poate aceiasi sigla 3D. Pentru vechea sigla am un respect deosebit. Nemtii vor sti sa faca masini bune multa vreme de acum incolo. Succes...
    0 0
  • laurro
    !!
    luati-va voi asiatice ! eu, ca un bun european ce sunt, raman pe cele europene, care ma reprezinta mai bine si sunt mai apropriate de gustul meu. orezariile nu ma atrag !!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru