VW se muta la Washington

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 05.09.2007
Divizia americana a producatorului german isi va muta cartierul general din Michigan la Washington D.C.

VW a anuntat ca isi va muta cartierul general din Statele Unite ale Americii. Inca nu se cunosc toate detaliile, dar este cert ca sediul central din Auburn Hills, Michigan, va fi mutat in surburbia orasului Washington D.C.

Sediul din Michigan avea o capacitate de gazduire pentru 1500 de angajati, iar producatorul german avea nevoie de mai mult. Localitatea in care se va muta VW este Dulles, locul unde se afla aeroportul international din Washington.

Localitatea a devenit un punct de resedinta pentru marile companii, printre altele,  si sediul central al companiei AOL se afla acolo.

Volkswagen nu o duce prea bine pe piata americana, inregistrand pierderi de 2,4 miliarde de dolari in ultimii 5 ani pe continentul nord-american. Problema care se pune este mutarea angajatilor din Michigan la Washington. Cel mai probabil, marea majoritate dintre angajati nu vor accepta acest lucru.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru