VW Touran lansat pe piata

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 13.11.2006
Pentru cei ce isi doresc o masina de familie nemteasca, noul van VW Touran a fost lansat pe piata europeana.
Mult asteptata noua generatie a modelului Volkswagen Touran va fi lansata in aceste zile pe piata europeana.

V-am prezentat primele fotografii oficiale cu noul van al companiei germane, cu ocazia prezentarii lui la Salonul Auto de la Paris.

Pentru cei care iubesc masinile nemtesti si pentru cei care vor o masina de familie dotata cu tehnologie de ultima generatie, asteptarea a luat sfarsit!.

Volkswagen este gata sa livreze primele modele pe piata. V-am amintit si in precedenta relatare despre sistemul “ Park assist ”, care face, asa cum spun cei de la Volkswagen, “parcarea o joaca de copil”. Va mai putem spune ca din primavara lui 2007, Touran va fi primul van disponibil cu motor TSI de 170 de cai putere. Injectia directa a motorului dotat cu compresor si turbocharger genereaza o putere foarte mare la un nivel de consum scazut.

Schimbarile in partea frontala sunt evidente, noua bara frontala si grila cromata dau o noua imagine a elegantei. Trebuie mentionat ca farurile sunt oferite optional bi-xenon cu spotul lateral static sau in varianta in care poate sa pivoteze intr-un unghi de 15 grade.
Dupa schimbarile aduse noului VW Touran, lungimea s-a marit cu 16 mm ajungand la 4.407 mm
.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru