Wiesmann MF5 Black Bat modificat de SchwabenFolia

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 13.11.2011
Schwaben Folia și compania de tuning Dahler au modificat un Wiesmann Roadster. Rezultatul: un bolid de 600 CP acoperit cu folie mată.

Poate nu ați auzit de SchwabenFolia sau Dahler. Dar Wiesmann este un nume cunoscut. Roadsterele din Germania sunt apreciate de cunoscătorii care și le pot permite. SchwabenFolia este o companie ce produce folie auto din Krontal-Munchingen, Germania. Este responsabilă cu modificarea vizuală a acustul Roadster MF5. A fost acoperit cu folie neagră mată. Pentru a crea un efect total, au fost acoperite chiar și jantele de 20 inch BBS.

Pentru partea tehnică a intervenit compania elvețiană Dahler. În versiune de serie acest model Wiesmann are sub capotă un motor BMW V10 provenit de la anterioara generație M5. Produce 507 CP. Elevețienii de la Dahler au adăugat un sistem de evacuare modificat plus schimbări la electronica motorului. Puterea este împinsă astfel până la 600 CP. Botezat Black Bat, acest roadster ajunge la 100 km/h în 3.5 secunde iar la 200 km/h în mai puțin de 10 secunde. Viteza maximă este de 321 km/h.

Pentru a îmbunătăți frânarea, Dahler a adăugat un sistem Brembo cu etrieri cu șase pistoane și discuri 308x32 mm pe față și etrieri cu patru pistoane și discuri 380x28 pe spate.

Nu există însă informații despre prețul acestui bolid.

Via | autoblog.it

Comentarii (1)

  • super scula!!!! faina rau,dupa asa ceva si o vaca ar intoarce capu...
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru