XKR vine in 18 iulie

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 13.06.2006
Jaguar pregateste o supriza fanilor la salonul din tara de origine a marcii. Pe 18 iulie va fi prezentat XKR, versiunea sport a lui XK, diva gamei britanice.

Versiunea “nervoasa” a lui Jaguar XK va fi prezentata publicului in 18 iulie, cu ocazia Salonului Auto de la Londra. XKR va dispune de celebrul V8 de 4.2 litri, a carui putere a fost dusa insa la peste 400 de cai putere. Un avantaj fata de generatia precedenta (foto), mai ales daca luam in calcul si masa proprie mai redusa gratie “hainelor” din aluminiu.

Diferenta exterioara in raport cu celelalte versiuni va fi evidenta, calandrul specific si cele patru tevi de esapament fiind echivalentul unei semnaturi sportive. La interior va exista acelasi tip de abordare, prin scaunele sport care vor face parte din echiparea de sereie.

Ramane insa o incertitudine: nu se stie daca va fi prezentata, in acelasi timp, si versiunea cabrio a lui XKR. Vom vedea asta in iulie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru