Zagato/Bertone va personaliza Rolls Royce-urile

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.06.2007
Rolls Royce va apela la Zagato sau Bertone pentru a modifica limuzinele sale in functie de preferintele clientilor.

Constructorul britanic de lux se afla pe punctul de a incheia un parteneriat cu una din casele italiene de design Bertone sau Zagato. Parteneriatul presupune ca britanicii sa dezvolte impreuna cu designerii italieni modele personalizate pentru oamenii de afaceri pretentiosi.

Rolls Royce va produce la uzina din Goodwood, Marea Britanie, sasiul si trenul de rulare care vor fi mai apoi exportate in Italia pentru a fi modificate, dupa placul clientilor, de catre una din cele doua companii italiene.

Pe viitor, la uzina din Goodwood vor fi construite sase variatii diferite ale modelului Phantom bazate pe trei caroserii derivate din doua platforme noi. In prezent la uzina din Marea Britanie se fac pregatiri intense pentru lansarea unui nou sedan care poarta numele de cod RR04.

Desi cererea este in crestere Rolls Royce intentioneaza sa mentina cifra de vanzari la doar 2500 de modele pe an pentru a pastra caracterul exclusivist al brand-ului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru