Salonul Auto de la Geneva 2013

Chevrolet Corvette Stingray Convertible - primele imagini oficiale

Publicat Duminica, 03.03.2013
de Dragoș Băltățeanu
Comenteaza 2
Chevrolet Corvette Stingray Convertible - primele imagini oficiale - Poza 1
Chevrolet Corvette Stingray Convertible - primele imagini oficiale - Poza 2
Chevrolet a dat publicității primele două imagini cu varianta decapotabilă a noului Corvette Stingray. Noul model va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva.

Chevrolet a derulat o campanie de teasing pentru lansarea noului Corvette Stingray, dar în cele din urmă au fost publicate două fotografii oficiale cu varianta decapotabilă a modelului Corvette. Nu a dat însă nici un alt detaliu legat de acest nou model. Ce putem observa cu ochiul liber este că Chevrolet a ales un soft top din material textil în loc de un hard top pliabil. 

La capitolul motorizare nu există modificări față de varianta coupe. Sub capotă vom regăsi același V8 de 6.2 litri ce dezvoltă 450 CP și 609 Nm. Motorul este asociat cu o cutie de viteze manuală cu șapte trepte sau una automată cu șase trepte. Vom afla mai multe detalii odată cu lansarea oficială în cadrul Salonului de la Geneva în data de 5 martie 2013.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

Via Autocar.co.uk


Comentarii (2)

  • Foarte frumoasa noua generatie Corvette.GM a facut o treaba excelenta.
    10 2
  • inexorabil
    Da, placuta, nu zic, dar mai bine C6 in opinia mea, din care razbate mai multa gena de Corvette. C7 incearca sa fie doar o reflexie fidela in oglinda timpului actual, eclectic si profan.
    2 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru