Salonul Auto de la Geneva 2016

VIDEO: Râsu'-plânsu' la standul Volkswagen de la Geneva. Un intrus în salopetă a întrerupt prezentarea oficialilor "pentru a modifica motorul" unei mașini aflate pe scenă

Publicat Marti, 01.03.2016
de Mircea Meşter
Comenteaza 11
VIDEO: Râsu'-plânsu' la standul Volkswagen de la Geneva. Un intrus în salopetă a întrerupt prezentarea oficialilor "pentru a modifica motorul" unei mașini aflate pe scenă - Poza 1
"Moștenirea Dieselgate" naște momente amuzante. Un intrus a stricat prezentarea Volkswagen de la Geneva după ce a pătruns nestingherit pe scenă în salopetă, susținând că este "trimis de director să modifice motorul mașinii" aflate în acel moment la stand.

Momente de uluială astăzi la Salonul Auto de la Geneva. În timp ce unul dintre înalții oficiali al mărcii prezenta modelele pe care marca germană le-a pregătit în premieră mondială pentru cel mai important eveniment de acest tip al începutului de an, un bărbat din asistență a intrat pe scenă și a întrerupt discursul care avea loc în fața jurnaliștilor acreditați la salonul auto.

Îmbrăcat într-o salopetă pe care era vizibilă sigla Volkswagen și având în mână o cheie de mecanic, bărbatul și-a motivat aparișia spunând că a fost trimis de directorul său pentru a modifica motorul mașinii aflate în acel moment la stand, un Volkswagen Up!. Evident, aluzia intrusului viza scandalul Dieselgate, în urma căruia reputația Grupului Volkswagen a fost zguduită serios în ultima jumătate de an.

"Am adus noul dispozitiv de trișare. Nimeni n-o să afle despre el, o să-l instalez acum. Domnul Müller (n.r. noul CEO al Grupului VW) a zis că e OK cât timp nu află nimeni despre el", a apucat să spună bărbatul înainte de a dispărea de pe scenă.

Foarte interesant este faptul că apariția bărbatului în salopetă a părut să facă parte din prezentarea oficială, astfel că intrusul a apucat să stea pe scenă câteva secunde bune până când oamenii de ordine s-au dumirit.

Acesta apucase însă între timp să se așeze sub mașina prezentă la stand, mimând reparația motorului. În final, bărbatul a fost ridicat de forțele de ordine și escortat în afara complexului Palexpo, acolo unde are loc Salonul Auto de la Geneva.


Comentarii (11)

  • Atat de frumos . Cred ca si Standul Bemve avea nevoie de un astfel de ''instrus'' :))))))
    24 35
  • Omul nu zice ca vrea sa repare masina. Se aude cum spune:
    "I have the new cheat box. No one is going to find out about this one, I'm going to fit it now. Mr Müller said it was OK as long as no one finds out about it."
    "Am adus noul dispozitiv de trisare. Nimeni n-o sa afle despre el, o sa-l instalez acum. Dl Müller a zis ca e in regula, cat timp nu afla nimeni despre el"
    :)
    53 1
  • mircea
    @alex
    Mulțumesc pentru precizări, am adăugat "transcriptul" în știre.
    25 4
  • l-au fost scos afara pe nesimtit si i s-a confiscat "cheat BOX-ul" pentru analize amanuntite sii viitoare implementari a softului continut
    42 7
  • @mircea anytime! :)
    7 2
  • mad dog
    Prea tare!! :))))))) Batjocora in toata regula! Chiar meritau asta.
    36 3
  • hazard
    bine ca nu s-a dus la o prezentare audi... Il impuscau aia pe loc :))
    12 6
  • Din grabă ,,mecanicul,, a omis să aducă pe podium și căruciorul plin cu ultimul tip de cârnați afumați vw .
    29 4
  • Prezentatorul a zis ca nu este nevoie ca e perfecta (probabil are deja instalat noul CHEAT BOX)
    19 2
  • FiNnish
    @AM

    http://www.autoblog.com/2016/02/26/nokian-tire-test-cheat-report/

    ca sa vezi ca nici scandinavii nu-s asa corecti
    2 7
  • Problema nu este ca au trisat ci ca nu sunt in stare sa le faca euro 6 real....
    Jenant....
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru