Salonul Auto de la Paris 2016

Coreenii joacă tare: Hyundai N Concept RN30 prefaţează viitorul rival al lui Volkswagen Golf GTI

Publicat Joi, 22.09.2016
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Coreenii joacă tare: Hyundai N Concept RN30 prefaţează viitorul rival al lui Volkswagen Golf GTI - Poza 1
Hyundai a publicat primul teaser pentru N Concept RN30, un concept bazat pe modelul compact i30 care ar putea să ajungă în versiune de producţie ca rival pentru Volkswagen Golf GTI.

Hyundai pregăteşte o adevărată ofensivă pentru Salonul Auto de la Paris care va începe peste numai câteva zile. Astfel, pe lângă Hyundai i10 facelift şi noua generaţie Hyundai i30, producătorul sud-coreean va prezenta şi N Concept RN30.

Vorbim despre un concept bazat pe noul i30 despre care pentru moment nu avem informaţii oficiale, dar care a fost deja dezvăluit parţial în cadrul unei imagini teaser. Deloc surprinzător, teaserul evidenţiază un aspect mai sportiv şi o gardă la sol mai coborâtă decât în cazul compactei i30, caracterisitici specifice diviziei de performanţă N.

Cel mai probabil, Hyundai N Concept RN30 va ajunge pe străzi prin intermediul unei versiuni de serie, mai ales că sud-coreenii au anunţat anterior că pregătesc un model de performanţă bazat pe i30, despre care se anticipează că va avea 260 CP şi că ar putea apărea chiar anul viitor. Acest model de performanţă ar urma să aibă drept rivali modele precum Volkswagen Golf GTI, Renault Megane RS sau Ford Focus RS.

Via Hyundai


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru