15 lei biletul la Salonul Auto de la Bucuresti

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 04.09.2007
Organizatorii Salonului Auto de la Bucuresti au anuntat ca pretul unui bilet la SIAB va fi de 15 lei.

Salonul Auto de la Bucuresti isi va deschide portile pentru publicul larg in perioada 5-14 octombrie la Metro Otopeni, vizavi de aeroportul international Henri Coanda.

Cea de-a sasea editie a salonului romanesc va reuni un numar mai mare de marci auto participante, cu 50% mai multe decat la editia precedenta. In total, 200 de expozanti isi vor prezenta publicului roman gama de produse, organizatorii anuntand totodata ca vor exista 100 de premiere in cadrul salonului. O alta surpriza rezervata de salonul bucurestean va fi absenta in spatiul expozitional a constructorului Peugeot. Grupul PSA Peugeot-Citroen va fi insa reprezentat de celalalt producator francez.

Suprafata expozitionala va fi si ea mult mai mare comparativ cu editia precedenta, expozantii bucurandu-se acum de 50.000 de metri patrati. Desi dimensiunea spatiului a crescut anul acesta, organizatorii au declarat ca ar mai fi fost necesari inca 6000 de metri patrati pentru a putea satisface toate cererile expozantilor.

Spatiul destinat salonului va fi impartit in 3 arii: primele doua, acoperite, vor gazdui expozantii auto, moto, ATV, de accesorii si servicii iar cealalta zona va cuprinde autoutilitarele.

Prima zi de salon va fi deschisa de premierul Calin Popescu Tariceanu si se va desfasura intre orele 09.00 si 19.00, fiind rezervata doar activitatilor presei.

Publicul va avea acces in perioada 5-14 octombrie intre orele 10.00 si 20.00.

Accesul la locatie se va putea face prin intermediul liniilor RATB cu plecare din Piata Presei Libere (444, 446, 448, 449, 450, 451), Piata Victoriei (440) si Piata Unirii (783 - linie expres). Pentru a usura accesul vizitatorilor in zona, organizatorii au pus la dispozitie si o cursa speciala pe traseul Piata Presei Libere - Metro Otopeni.

Transportul pe aceasta linie va fi gratuit doar pentru cei care au achizitionat bilete pentru salon de la chioscurile RATB, singurele puncte de vanzare a tichetelor de acces. Pretul unui bilet va fi de 15 lei noi, copii cu varsta de pana la 7 ani beneficiind de acces gratuit.

Vizitatorii care vor opta pentru o deplasare cu masina personala vor beneficia de 2500 de locuri de parcare, de trei ori mai multe decat in 2005. Accesul auto se va face pe baza unei taxe de 15 lei.

[poll]79[/poll]

Comentarii (19)

  • organizare SIAB...
    Pretul biletului nu mi se pare mare, bila alba pentru suprafata mai mare a salonului, si personal ma bucur ca locatia imi este mai la indemana, avand in vedere ca vin dinspre Brasov si nu sunt chiar un fan al traficului din Bucuresti.
    O alta bila alba mi se pare suplimentarea locurilor de parcare, avand in vedere ca acum 2 ani am vrut sa platesc taxa auto pentru parcare si mi s-a spus ca toate locurile sunt ocupate. Am gasit cu greu un loc de parcare in spatele unui bloc din apropiere, dar mai greu a fost sa scot masina de acolo pentru ca desi nu am incurcat pe nimeni in cele cateva ore de stationare s-au gasit cativa amatori care sa-mi dea explicatii despre "regulile nescrise" din parcarea lor.
    Consider ca m-a ajuatat putin in "dezbateri" si faptul ca aveam numere de Bucuresti asa ca nu au rezultat victime omenesti...
    0 0
  • Flavyuz
    .
    abia astept sa se deschida salonul auto, iar pretul biletului mi se pare destul de acceptabil, dar nu si locatia, consider ca e cam departe
    0 0
  • Luciana
    SIAB
    E foarte bine ca nu se mai tine in Baneasa, stau acolo in cartier, si, in fiecare an de SIAB era o nebunie in zona, cartierul e foarte mic, nu sunt locuri de parcare suficiente, iar toata zona devenea un haos....nu va mai spun de mizeria care ramanea dupa fiecare zi de salon.
    In plus anul asta tot cartierul are sapaturi arheologice (cred ca au descoperit astia ceva comori)incat de-abia parcam noi, riveranii, daramite sa mai inceapa si salonul auto.
    0 0
  • auzi
    "E prea departe"... Bai nene, suntem care venim din alte localitati la salonul asta, si tu te plangi ca din Bucuresti e prea departe?
    Nu vrei sa iesi din wc si sa dai in parcarea salonului auto?
    Daca esti pasionat, mergi. Nu mergi acolo sa cumperi pufuleti, si sa te plangi ca magazinul nu e la coltul blocului.
    0 0
  • sunt Tare
    Este foarte bine ca au pus salonul auto pe fostul Metro, chiar daca este mai departe.

    Speram sa avem ce vedea!

    Amator!
    0 0
  • PRETURI
    E in regula cu locatia si pretul de intrare, dar sa mai si platesc 15lei pentru parcarea auto??????
    0 0
  • Danutzky\
    preturi...
    anu trecut tin minte k a fost super scump, acum 15 lei merge, dar cu parcarea astia te forteaza sati lasi masina pe camp :|. oricum astept cu nerabdare
    0 0
  • pit 75
    pt autorul Articolului
    Pe mine Peugeot nu prea ma intereseaza, zi si tu acolo daca o sa vina firmele alea fitoase din cadrul grupului cu pretentii........adica Tiriac, pacat ca au incaput pe mana sarlatanilor alora multe dintre brandurile alea faine.
    0 0
  • pit 75
    tot pt autor
    din aia 50.000 cati la interior si cati in open-air??? va mai sectiune de tuning??
    fa si tu un articol cu chestii mai interesante,.... si apropo de canf pana cand pentru public?
    In articol scrii:care este prima zii?
    Prima zi de salon va fi deschisa de premierul Calin Popescu Tariceanu si se va desfasura intre orele 09.00 si 19.00, fiind rezervata doar activitatilor presei. Publicul va avea acces in perioada 5-14 octombrie intre orele 10.00 si 20.00.
    totusi data de 5 este sau nu pt public?

    stima
    0 0
  • YMihai
    ptr pit 75
    ...pai daca in ziua in care premierul taie panglica deschiderii...programul este pana la ora 19 si va fi rezervata (ziua deschiderii) " doar activitatii presei " ...iar " Publicul va avea acces in perioada 5-14 octombrie intre orele 10.00 si 20.00. " ...oare care va fi prima data de acces ptr public ???

    Ana are mere !!!
    0 0
  • ursus2
    Cati dintre cei stresati zilnic de traficul insuportabil din Bucuresti au sa bata drumul pana acolo special pt. SIAB? Daca ajung pana acolo mai bine ma duc la munte si respir aer curat,fac un gratar,ma dau cu sania,iar la intoarcere ma opresc si la SIAB daca mai este deschis.Ce sa vezi acolo?Troace multe si doar cateva adevaraciuni!
    0 0
  • ursus2
    era sa uit!
    Si femei ,dar se anunta timp urat
    0 0
  • scuteristu
    parcare
    tot 15 ron platesc parcarea si daca vin cu scuteru? de fapt cred ca da , ca doar suntem in romanica
    0 0
  • Adrian
    Salonul de la Frankfurt
    Are cineva idee cat costa intrarea la Salonul de la Frankfurt? Nu ca ar conta daca fac investitia sa ajung pana acolo, dar pentru informarea mea.
    0 0
  • AndriSLR
    Da!!!
    Este super!!!
    0 0
  • salonul de la frankfurt
    biletul de intrare este 19 euro
    0 0
  • bogdan
    peugeot
    de ce nu vine Peugeot ?
    ma asteptam sa vedem noul 4007 !
    stie careva ?
    ciao !
    0 0
  • video
    Nu se specifica taxa pentru camera (foto/video). Sper ca n-o fi dracu' vreo 30 lei, ca-i bag pe unde or iesit. Cat despre expozanti, numa' de bine. Am 2 Pejo-uri, nu mai vreau sa vad d'astea. Vor fi la standul Citroen. Tunning, mi se rupe. Toti cocalarii cu Logan-uri si BMW-uri ursulet pictate cu aerografu', ma pish.
    0 0
  • mandingo
    parerea mea
    cred ca in curand SIAB se va transforma in SIAP, pt ca din an in an se indeparteaza mai mult de Bucuresti si sunt convins ca in vitorul apropiat o sa aiba loc la Ploiesti :)) iar site-ul siabului e un mare rahat si eu il faceam mai bine; in rest toate bune.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru