Vanzari spectaculoase la SIAB

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 11.10.2007
Audi a ingrosat conturile importatorului Porsche Romania la SIAB prin succesul inregistrat de Q7 sau A8.

Porsche Romania a cumulat la SIAB, prin marcile pe care le importa, suprafata de expunere cea mai mare. Astfel, importatorul roman a reusit sa vanda doar in cadrul salonului bucurestean masini in valoare de 800.000 de euro.

Printre modelele care s-au vandut cel mai repede se numara SUV-ul Q7 Exclusive, care dispune de sase locuri individuale si al carui pret este de circa 140.000 de euro si un A8 in versiunea de lux, al carui pret se apropie de 200.000 de euro.

In cadrul SIAB, Audi a prezentat si noul A4, al carui pret de baza va fi de 21.800 de euro, fara TVA.

Comentarii (9)

  • Marius
    Viitorul auto
    Deocamdata petrolul e ieftior, deci ''e clad si bine''...lumea cumpara sau schimba la greu masinile...totul e ok.
    Dar ma intreb ce va fi peste 5-10 ani, pt ca se va ajunge iminent la o noua criza a petrolului (cum a fost cea din anii 1970). Masini vor fi pt toate gusturile si pt toate buzunarele...mai putin banutzii de benzna sau motorina.
    ''Se suge'' petrol la greu acum din Asia, dar cum cantitatea se reduce de la o zi la alta, automat si pretul va creste neconditionat. E legea pietei.
    Hibridele astea mai mult sunt un moft si renteaza pt multi km parcursi pe an si mai ales in trafic urban. Masinle pe baterii de ioni de litiu au probleme de fiabilitate, iar cele pe hidrogen (cu pila de combustibil) sunt in stadiu de cercetare si tehnologia lor inca nu este matura si fiabila.
    Deci...cand litrul de benzina va ajunge pe la 2-3 euro, fie jeepurile vor arata ca Fiat Panda si limuzinele precum Matizul, fie prin Bucuresti se va circula ca pe la 1900 toamna iar taximetristii vor trage dupa ei charete cu clienti(cum se practica in China) :)
    Servus!
    0 0
  • AndreiRN
    Libertate de actiune
    Fiecare isi cumpara ce isi doreste si are nevoie si se pare ca Europa este intr-o perioada de mulgere a populatiei automobilistice ce cati mai multi gologani.
    Pe cei ce isi permit masini de peste 100000 nu ii afecteaza pretul la combustibil si asta datorita faptului ca este platit de firma lui si nu din buzunarul propriu.
    Combustibilul in sine nu este scump ci impozitele talharesti pe care guvernele europene le pun pe spinarea soferilor. In tot restul lumi se plateste 10 - 15% la combustibil cu exceptia europei unde se FURA 80 - 120% sin bugetul cetateanului automobilist.
    Ati votat careva pt aceasta taxa?
    Combustibil alternativ este din belshug da guvernele si monopolurile petroliere fac tot ce pot sa intarzie folosirea lor.
    Viitorul auto este stralucitor in lumea LIBERA.
    0 0
  • raspuns pt. marius
    catre Marius,
    cine are bani de asemenea masini are bani si de benzina chear si la 10 euro litru.
    oricum nu uita zicala:"...de grija altuia."
    caprarule
    0 0
  • Marius
    raspuns pt. infantilul care m-a contrazis
    Hai sa-ti zic un proverb frumos...asta ca tot am dat-o pe proverbe: ''Prost e ala care da, nu ala care cere''.
    Si macar de s-ar merita, dar la ce strazi bombardate si pline de cratere sunt in Bucuresti, si la circulatia aia dementiala...''Chelului (romanului) tichie de margaritar (masina de sute de mii de euro) ii lipseste.
    So...de asta suntem ciufutzii Europei...mereu se gaseste cate un ciufut care sa contrazica lumea.
    0 0
  • polemica
    Marius,tu esti lumea?Cred ca esti genul ,, STIE TOT,,.Emotoinant! Lasa-i si pe altii sa se exprime!
    0 0
  • Andrei
    comment
    N-are nici o relavanta faptul k strazile de oriunde-ar fi ele sunt bombardate si pline de cratere...crezi ca daca vei trece printr-un crater cu o masina de 20.000 de euro nu va pati nimic?! Ehh...iar pt cine prefera o masina eleganta, extravaganta si la vreo 100.000 de euro sigur isi permite sa suporte si consecintele unor reperatii.
    Iar proverbul cu "prostu care da" nu se potriveste in situatia de fata.
    Din punctul meu de vedere problema e alta. La noi, romanul in loc sa-si vada de lucrurile prioritare, isi cumpara masini aproape la fel de scumpe precum acoperisul sub care dorm...asta de ce? stiti prea bine...
    0 0
  • Catalin
    Audi A4
    Si la ce A4 e pretul asta de 21800 ?????????? La ala dauna totala ? Ca pretul la dealerii Audi e de 24100 fara TVA de pornire. Totusi ...
    0 0
  • Un cetatean
    Ciufutii europei
    Mai intai daca o luam cu taxarea combustibilului, Europa este regina planetei, dar chiar si asa cu aceste supra taxe romanul (fudul din fire) tot cumpara combustibili.

    Oricum, decat sa mearga pe jos pana la colt sa achizitioneze alimentele zilnice, se urca in SUV ca vezi Doamne, iti strica pantofii de sute de euro :|

    Gruya, mai bine ne-ai zice de ce te simti atacat de mariu, acesta si- exprimat punctul de vedere.

    Nimeni nu moare de grija nimanui, insa cand vezi cata importanta isi dau unii care au masini de mii si chiar sute de mii de euro si maj stau in apartament sau o casa inghesuita, te apuca rasul.

    Asa este omanul se pare, nu se angajeaa ca si vazator la Billa , caci isi baga credit sa isi cumpere o masina. Inca o data, fudulia unora...
    0 0
  • superba
    dak ai o asemene masina nu mai trebuie sa iti omori dusmanii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru