Toate premierele de la SIAB

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 08.10.2007
Automarket va prezinta o galerie foto cu toate modelele aflate in premiera nationala la SIAB 2007.

Salonul Auto de la Bucuresti a consemnat anul acesta un numar record de premiere nationale si chiar o premiera mondiala: lansarea noului Logan Pick-up. Automarket va ofera astazi o galerie foto cu toate premierele pe care constructorii auto le-au adus la salonul romanesc.

La standul BMW veti putea admira noul model de performanta M3 si noua Serie 1 coupe, in timp ce peste drum, la standul rivalilor de la Mercedes-Benz, va vor atrage atentia noul C-Klasse si micutul Smart Fortwo coupe. Grupul BMW a mai bifat o premiera la salonul romanesc cu proaspat lansatul Mini Clubman.

Brandurile italiene s-au pregatit cu atentie de SIAB si au dezvaluit in premiera pentru publicul roman modele care deja se bucura de un succes rasunator in intreaga Europa. Este cazul si mini modelului Fiat 500 care a depasit deja targetul de vanzari in Italia. Tot la standul celor de la Fiat veti putea admira noul Sedici, adus de asemenea in premiera nationala.

Alfa Romeo, sora mai mica a constructorului italian, a adus la SIAB modelele Brera si Spider in timp ce Maserati a tinut sa impresioneze cu noul GranTurismo, al carui debut mondial a avut loc acum o luna la Frankfurt.

Japonezii nu s-au lasat mai prejos si au afisat noua generatie Mazda 6 si micuta Mazda 2, gata sa cucereasca poblicul roman, care nu a mai avut pana acum ocazia sa le vada live. Si daca tot suntem la capitolul constructori japonezi este cazul sa vorbim si despre premierele Subaru, la standul caruia au putut fi admirate noul Impreza si modelul de clasa mica Justy. Rivalii de la Mitsubishi au exploatat primirea buna de care s-a bucurat noul Lancer la celelalte saloane auto si au adus sedanul si la Bucuresti.

Singura prezenta notabila in domeniul hibridelor o vom nota, cum era de asteptat, tot in dreptul japonezilor. Honda a prezentat la SIAB o versiune hibrida a modelului Civic si spera sa atraga un public numeros de partea sa prin aceasta mutare "verde". Ceilalti colegi asiatici, coreenii de la Hyundai si Kia au impresionat publicul roman prin dezvelirea noilor modele i30 si Cee'd SW.

Americanii nu au impresionat, Ford multumindu-se sa aduca un concept vechi, prezentat acum un an la Paris, Iosis X, si noul Mondeo, lansat deja de ceva timp in Romania. Dodge insa s-a grabit sa atraga de partea sa noi adepti prin debutul noilor modele Avenger si Nitro.

General Motors a fost prezent doar prin intermediul subsidiarelor Opel si Chevrolet care au prezentat in premiera nationala varianta sedan a modelului Astra si noua generatie a hatchback-ului Aveo.

Standurile grupului Volkswagen au fost cele mai asaltate, aici publicul roman avand ocazia sa vada cele mai multe premiere. Cehii de la Skoda au afisat noua Fabia Combi si noul Roomster Scout, in timp ce vecinii de la Seat au prezentat modelul Leon Supercopa. La standul Porsche premiera a reprezentat-o Carrera 4, pozitionat exact langa standul Audi, unde si-au facut aparitia mult asteptatul A4 si S5 alaturi de deja celebrul R8. La standul Volkswagen veti putea admira live noul Tiguan precum si versiunea BlueMotion a modelelor Passat si Polo.

Francezii au fost dezavantajati de lipsa standului Peugeot care a absentat la aceasta editie si au incercat sa recupereze cu trei noi premiere. Citroen a prezentat noul C-Crosser iar Renault a adus in Romania noua Laguna 3 si conceptul Koleos. Si in dreptul suedezilor de la Volvo putem bifa o premiera, noul XC70 fiind prezentat in premiera pentru publicul roman la SIAB 2007.

Comentarii (14)

  • lionel
    Poze
    In sfarsit v-au iesit si voua pozele. Bv echipei automarket.
    0 0
  • ~!~ THE TEXAN ~!~
    Brabusu ala de la sfarsit e sef :D
    CRIMA
    0 0
  • Andrei
    raspuns la comentariile de ieri ?!?
    Dupa esecul pozelor cu fete, Automarket ne prezinta azi masini. Super poze, super masini( unele).

    Pacata ca tre` sa "loveasca" telespectatorii ca sa investiti intr-un aparat foto...
    0 0
  • Circotasul Auto
    lipsuri
    Parca am mai vazut si niste masini americane pe la SIAB , Hummer , Corvette , Cadillac Escalade.

    Sunt prea mici si nu le vedeti sau s-au terminat bateriile la telefon ?
    0 0
  • toteu
    bine ca mi-o pus poza cu logan in schimbul celor americane...
    0 0
  • poze
    Frumos album,insa autorul e cam obiectiv...adica ar fi trebuit sa faca un numar egal de poze la toate marcile expuse,nu numai unora...
    0 0
  • bv
    bv automarket super poze si super masini
    0 0
  • Andreis
    SIAB 2007
    O surpriza mai mult decat neplacuta este noua Subaru Impreza, ca si calitate e ok, dar cutia manuala este sub orice critica. Jalnica! O alta surpriza este Mini Clubman, imbinarea exterioara lasa de dorit, mai ales la portiera din dreapta spate care il face atat de deosebit! Dacia a prezentat Noul Papuc, o calitate indoilnica a plasticelor. Sunt curios cum o sa se comporte cand vine nea' Vasile si incarca 50 de saci de cartofi si araci si alte obiecte dure. Doar daca-l atingi, deja se simte moale la mana. Oare cat rezista pana se crapa? O surpriza mai mult decal placuta a fost la standul celor de la Seat, suberbe masinutele ce poata sigla FR....
    0 0
  • Logan pick-up
    Slava Domnului ca macar asa a scapat de spatelele
    oribil.
    0 0
  • Masinile adevarate au cate o poza si jafurile cate 3-4 din acelasi unghi.
    0 0
  • OVIDIU
    POZE
    BRAVO ECHIPEI AUTOMARKET! VINERI AJUNG SI EU LA SALON... DE-ABIA ASTEPT!
    0 0
  • carcotas
    whay?
    nu o sa i inteleg niciodata p unii kre vin sa vada masini raman cu vazutul si pleak cu RATB-ul knd ar putea sa citeask o krte sau sa mearga la biserik in acest timp si ar fi mult mai kstigati
    0 0
  • BOGDAN
    Renault Laguna 3???
    Sper sa se mai fabrice vechiul model vreo 3-4 ani pentru ca noua masina cel putin estetic este sub orice critica
    0 0
  • Daniel
    Frumos!
    Frumos si bravo organizatorilor, am fost si eu prezent, ramas placut mpresionat ... se poate si la noi. Fiat 500 "mi-a furat ochii" o rdagalasenie de masina .... oare pretul .....? Totul organizat si frumos! Felicitari incaodata!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru