Acesta e viitorul Matiz/Spark?

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 29.03.2007
Citadina Matiz se va innoi peste maxim un an si jumatate. Primul indiciu este noul concept de oras Chevrolet, denumit Trax.

Salonul Auto de la New York, care se va deschide in 4 aprilie, face deja valuri in industrie. Primii care s-au aruncat in premiere sunt cei de la Chevrolet, anuntand ca vor prezenta la expozitia de peste ocean trei concepte diferite inglobate insa sub o singura linie, botezata "Urbana". Practic, Chevy va aduce in fata publicului trei prototipuri care vor prefigura masina de oras a viitorului desenate de centrul de design Daewoo din Coreea de Sud.

Cele trei aparitii vor putea fi votate imediat dupa lansare pe un site dedicat special acestui eveniment, urmand ca invingatorul la puncte sa fie produs in serie. Mai mult, acesta va reprezenta viitoarea generatie a lui Matiz/Spark. Este sansa publicului de a-si alege formele dorite pentru o masina care a cucerit pietele mai ales prin pret.

Ei bine, primul dintre aceste trei concepte se afla in fata dumneavoastra si se numeste Trax. Singurele date disponibile momentan sunt cilindreea motorului (1000 cmc, ca in cazul actualului Matiz/Spark) si culorile exterioare: Blaze Orange si Burnt Orange Mat.

Comentarii (25)

  • Adrian
    Super
    Sper sa il scoata mai repede.. chiar arata bine.
    Sa vedem daca il pastreaza asa sau in realitate va fi ceva tot penibil.
    0 0
  • CE ESTE ASA FRUMOS......
    OGLINZILE SI FARURILE SUNT PENALE RAU, UN BROSCOI NECIVILIZAT
    0 0
  • o sa fie aceeasi treaba ca la Logan,se prezinta un concept iar in serie o sa iasa alta masina care o sa semene f putin cu ceea ce se prezinta la salonul auto...
    0 0
  • ok
    Daca o sa semen cu asta o sa fie ok , ca o mashina foarte frumoasa la proportziile astea nu iese , ori una dragutza , ori una cu aspect macho (ca in cazu de fatza ) care ar vrea safi emai mare decat e

    o zi buna !!
    0 0
  • suxxx bigtime
    e relativ interesant pt k e ceva diferit fata de ceea ce e acum da arata k p
    0 0
  • mugurale
    hmm
    stati potoliti, nare legatura cu ceo sa iasa, daca o sa iasa ceva nou, vb cui a zis, e ca loganu concept cu loganu brec ce a iesit din el, parerea mea ca nici macar atata asemanare nu va fi intre poza asta si ce va fi vreun viitor matiz
    0 0
  • DA
    Arata bine, chiar mult mai bine decit Fiat Multipla, si o remarca pentru cel care spune ca e urita, in Romania circula o masina mult mai urita si mai proasta decit vechiul MATIZ, care de bine de rau ajunge la 500.000 de KM fara reparatie capitala fucuti in regim de taxi, Loganul este o prostie ce ni se baga pe git si mai rebuie sa spunem ca e buna!
    0 0
  • Adrian R.
    Sindromul de turma !
    Nu inteleg de ce la fiecare discutie despre orice alta masina e facuta comparatia cu Dacia Logan ,cred ca sunteti complexati toti cei ce acuzati ba ca e o masina proasta ba ca o baga pe gat si tot felul de aberatii.Sunteti complexati ca numai un Logan va permiteti ? Piata e destul de vasta domnilor orientati-va la altceva daca aveti potenta financiara nu mai aruncati cu gunoi in asemnea masini care totusi isi fac treaba! Eu sunt casatorit si am 2 copii , Loganul este exact masina de familie pe care mi-am dorit-o , e spatioasa consuma putin e fiabila ,revizia costa foarte putin, etc. indeplineste toate condtiile cerute de mine. Nu inteleg de loc aceasta conceptie pur taraneasca acest mit de popor pe care numai copii care viseaza la masini tari il provoaca. Grow up mioriticilor ! PS : Pt Dan si alti amatori de aruncat cu noroi !
    0 0
  • Logan
    Auzi domnule Adrian, daca tu te-ai pacalit cumparind Logan lasa-ne in pace, sa fi sanatos si sa te bucuri de ea, dar uite ca sunt oameni care mai atrag atentia ca aceasta masina este foarte slaba! ce te deranjeaza? dumneata chiar nu vezi ca aproape toate masinile ce sunt prezentate li se gasesc tot felul de minusuri, dar cind este vorba de Logan ai zice ca este MERCEDES nu altceva! chiar azi citeam in ziarul Libertatea cum ca aceasta masina LOGAN, va sparge toate piata mondiala etc... reclame de trei lei! Cel dinainte avea dreptate, MATIZUL, a fost folosit intr-o proportie foarte mare in reteaua de TAXI unde a avut rezultate excelente ca si tico, doar ca aceasta din urma este foarte mica ca spatiu. Acum ce facem ajungem ca inainte de '89 nu mai avem voie sa criticam productia nationala! chiar daca este proasta! si apoi aceasta masina este doar ansamblata la noi! romanesc in ea este doar mina de lucru pentru ca este foarte ieftina! pina la urma aici se fac niste comentarii destul de civilizate si fiecare are dreptul sa-si spuna parerea! asa cum crede si cum poate este el convins! daca mereu exista comentarii despre Logan in special importiva sa inseamna ca ceva este ...
    0 0
  • dragos
    ok
    mi se pare super haios
    0 0
  • audist
    pt coman
    Loganul este o masina ok.La pretul care il are totul este chiar ok. Eu am audi a3. Loganul SPARGE piata datorita pretului. Nu uitati ca a3/octavia/passat/a4/toledo/etc. au motoare IDENTICE. DE CE? Ca sa fie ieftine. IEFTNE domnilor. Nu se mai compara un mercedes de azi cu unul de acum 20 de ani. Acum pretul conteaza....iar loganul este o masina rezonabila. NU e mare chestie cu el dar sincer bate la calitate MATIZUL.
    0 0
  • VL
    Farurile prea sunt gen Ponta. Nu-mi plac.
    0 0
  • cristi
    ...
    alta zi..alta poveste...loganul iar iese pe tapet...o sa vad cum fac sa sun la bbc sa testeze clarkson un logan...sa zica si el o parere...poate va mai potoliti...vai de ea de masina...
    0 0
  • good idea!
    chiar poate reuseste cineva sa-l contacteze pe Clarkson sa testeze simpaticutzu Logan:D Eu unul, chiar nu vad de ce sa iti iei un logan, doar pt ca e nou, cand de banii astia (11600E cat e MCV diesel cu 7 locuri care are doar 70 CP) iti iei un Sharan de 101 sau 116CP la mana a 2-a... Faceti voi comparatia... Se compara un Sharan cu 200.000km in bord (exagerand) cu un Logan "nou nout"??? Incercati-le pe amandoua intai...
    0 0
  • gigolou
    de ce?
    dar de ce sa ne limitam la onania asta de logan cand avem tot la noi in ograda si chiar mai ieftin de la daewoo modelul cielo care cu doar 8.300 de euro il iei si cu aer conditionat si cu instalatie de gaz pusa de fabrica.Eu zic ca asta e cea mai avantajoasa oferta daca vrei masina ieftina si de familie. La asta chair poti sa zici ca sunt revizii ieftine draga Adriene nu la logan Exemplu o revizie la orice service daewoo cu schimb de ulei filtre si alte verificari te duce la maximum 4 milioane cu tot cu piese , mana de lucru bla bla bla >de curiozitate cat este acelasi lucru la logan?
    0 0
  • Ptr Boul cu Sharanu
    Mai, peisant, sa nu-ti spun altfel, incearca matale sa-ti cumperi Sharan in conditiile in care nu ai avans, sau chiar daca ai avea 15 -20 % sa vedem cine-ti finanteaza tie o masina mai veche de 4, 5 ani?
    0 0
  • Matiz
    DA, Matizul a fost o masina excelenta! Loganul nu va vi niciodata asa, ma refer la fiabilitate! Loganul are un singur plus, este spatioasa si atit! in rest va reamintesc ca Loganul se mai fabrica si in alte tari, precum IRANUL! Loganul este o masina frantuzeasca ce se face in alte tari nu in Franta! Ce nu stiti, este ca in Iran aceasta masina costa mult mai putin decit in Romania! si chiar cu toate obtiunile! de ce la noi este mai scumpa?
    0 0
  • Calache
    HA!
    Mai Loganistilor, am asistat la o intrecere intre un OLCIT TRS cu un LOGAN de 1,4! era un pariu! Loganul a murit in deal iar pe linie dreapta nu a fost in stare sa+l ajunga! ce explicatii mai vreti?
    0 0
  • HA
    HAHA
    0 0
  • prudentul
    cilindree
    Imi cer scuze daca gresesc, dar parca Tico/Matiz au acelasi motor, de 800 cmc. Ori in articol se vorbeste de 1000 cmc.
    0 0
  • mirela rimniceanu
    vai de noi
    e avi de noi ca nu stim sa apreciem calitatea..ne bucuram de preturi mici...accesibile spun ei:)..dragilor niciodata nu va intrece sau se va apropia aceasta masina de una nemteasca...cu banii acestia oricand cumpar o masina chiar second hand dar...MASINA.
    parca e o sorcova...vai de noi ca ne incanta brizbrizurile si coloritul...ganditi-va la siguranta in trafic...nu la o lada mergatoare cu pampoane:))
    0 0
  • le-fugit indigoul
    seamana cu primul mini.numai ca-i mai patratoasa si mai urita.tipic u.s.a!despre tico numai de bine!calaresc unul toata ziua si daca stai in fata e ok.consuma putin,te strecori peste tot si in afara imi ajunge 140/h.
    0 0
  • frezzzatu
    comparatie
    e meseriasa masina, mie imi place(daca ramane asa).
    este adevarat ca loganul nu-si merita banii,am condus multe feluri de masini si esti multumit de el numai daca ai condus inainte vechia dacie ori o vechitura de prin '70.Yo conduc la servici o scoda octavia din 2003 si un megan sedan din 2007,si va spun ca tot scoda e preferata mea, chiar daca are multe mii de km la bord tot nu de compara.masina buna e masina buna
    0 0
  • gargarita
    matiz
    Mi-am luat matiz si merge brici.. :P
    0 0
  • mdaaa
    nu ma pricep la masini dar....zici ki din filmul:cars!arata...oribil....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru