Salonul Auto de la Geneva 2014

Alfa Romeo 4C Spider Concept - varianta decapotabilă este tot mai aproape de realitate

Publicat Miercuri, 26.02.2014
de Bogdan Mirică
Comenteaza 1
Alfa Romeo 4C Spider Concept - varianta decapotabilă este tot mai aproape de realitate - Poza 1
Alfa Romeo ar putea expune la Salonul de la Geneva conceptul 4C Spider, o variantă decapotabilă a coupe-ului deja popular în Europa.

Alfa Romeo 4C s-a bucurat de o primire bună din partea presei de specialitate şi a publicului. Toţi au aclamat manevrabilitatea şi plăcerea de a conduce pe care le oferă coupe-ul italian. Motiv pentru care, producătorul italian a decis să exploateze pe cât posibil popularitatea cu o nouă variantă de caroserie.

Nu e greu de intuit despre ce derivat e vorba: o cabrioletă cu două locuri. Varianta decapotabilă este aşteptată mai devreme decât ne aşteptam, mai multe surse din Peninsulă anunţând că vom avea ocazia de a vedea conceptul unui Alfa 4C Spider chiar săptămâna viitoare, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Chiar dacă vorbim doar despre un prototip, acesta va indica foarte bine designul versiunii finale. O versiune care se va bucura de un acoperiş din pânză, rabatabil manual, şi de bară de ramforsare din fibră de carbon.

Esential 240 de cai putere oferă propulsorul pe beniznă instalat pe Alfa Romeo 4C, potenţial candidat şi pentru versiunea decapotabilă.
Ceea ce va surprinde însă publicul va fi designul frontal, uşor modificat prin instalarea unor blocuri optice din Plexiglas, gândite de designerii italieni, diferite de ceea ce vedem astăzi pe coupe.
Ele se vor apropia mai mult de aspectul original al conceptului 4C. Odată cu noua variantă decapotabilă, Alfa Romeo va oferi şi jante din aliaj cu un design nou.

Propulsia va fi asigurată de acelaşi propulsor de 1.75 litri, supraalimentat, cu patru cilindri, capabil să ofere 240 de cai putere şi 350 de Nm.

Mai multe informaţii despre trăsăturile conceptului, dar şi despre şansele acestuia de a ajung pe piaţă în cursul acestui an, vom afla săptămâna viitoare odată cu debutul salonului elveţian.


Comentarii (1)

  • Cum poate sa arate masina asta! :-D
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru