Brabus va oferi servicii de tuning şi pentru avioane private

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.05.2012
Brabus a anunţat că îşi lansează o divizie responsabilă cu modificarea şi personalizarea avioanelor private. Germanii îşi vor concentra atenţia pe interior, dar nu vor uita nici de exterior.

După ce şi-au pus amprenta pe mai toate modelele produse de Mercedes şi apoi s-au orientat către iahturi, cei de la Brabus vor să debuteze acum pe un nou segment. Tunerul german şi-a inaugurat o divizie botezată Brabus Private Aviation, specializată, după cum o spune şi numele, în personalizarea avioanelor private.

Nemţii promit materiale de cea mai înaltă calitate, elemente exclusiviste şi chiar posibilitatea de a transforma interiorul avionului întocmai după cerinţele clienţilor. Lista de modificări va putea fi aplicată unor modele de avioane ca Bombardier Global, Challenger şi Dassault Falcon, fie noi, fie deja aflate în circulaţie.

Pentru a convinge potenţialii clienţi, Brabus a prezentat deja, în cadrul unui târg de aviaţie desfăşurat zilele acestea la Geneva, două propuneri de personalizare. Ambele abuzează din plin de piele, alcantara, lemn nobil, covoraşe moi şi cusături contrastante. Nu puteau lipsi nici sistemele multimedia, o necesitate pentru oamenii de afaceri aflaţi frecvent între două întâlniri.

Lista include conexiune la internet, linie telefonică directă, conexiune directă la iPhone şi iPad precum şi o serie de elemente de confort, pe care le-am găsit deja şi pe kiturile de tuning auto.

Brabus propune chiar şi modificări la nivel exterior, efectuate însă după reguli stricte impuse de organizaţiile mondiale de siguranţă FAS şi PrivateAir.

via l automotto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru