Cel mai usor de tunat modele americane

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 31.10.2007
Organizatorii SEMA Las Vegas au premiat modelele care suporta cel mai bine tuningul si accesoriile.

Cel mai mare salon de tuning si accesorii, SEMA Las Vegas, are si o concluzie. Organizatorii evenimentului obisnuiesc ca in fiecare an sa ofere un premiu pentru vehiculele care suporta cel mai usor tuningul si accesoriile de specialitate.

Botezat "Vehicle Design Award", premiul este acordat pentru patru categorii de vehicule: autoturisme, SUV-uri, camionete si hibride. Ultima categorie a fost adaugata in 2006 in urma preocuparilor constante pentru reducerea emisiilor de CO2, castigatorul de anul trecut fiind giganticul Chevrolet Silverado Classic Hybrid.

Anul acesta premiul a mers tot la un model marca Chevrolet, necunoscut publicului european, hibridul Tahoe. Cadillac CTS 2008 si-a adjudecat premiul pentru cel mai bun autoturism, castigat anul trecut de Ford Shelby GT 500. Din fericire modelul american de lux este cunoscut publicului european la fel ca si Hummer H2, castigatorul categoriei SUV.

Suprematia GM, toate modelele amintite pana acum apartinand grupului american, s-a clatinat insa la categoria camionete unde premiul a mers la o japoneza, de asemenea necunoscuta pentru noi europenii: Nissan Titan.

Topul intocmit de organizatorii SEMA nu influenteaza cu nimic preferintele europenilor dar poate sa lanseze o noua provocare pentru noi. Automarket lanseaza urmatoarea intrebare: Care credeti ca este modelul cel mai usor de modificat la categoria: autoturism si SUV? Asteptam comentariile voastre.

Comentarii (1)

  • ?!?!
    "Cel mai usor de tunat modele americane" ???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru