Centru Renault in curand

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 30.10.2006
Renault va construi un centru de proiectare si dezvoltare a modelelor in judetul Dambovita, pe terenul unitatii militare de parasutism Titu – Boteni.
V-am informat in trecut ca Renault va construi un centru de proiectare si dezvoltare a modelelor destinate pietelor emergente.

Proiectul este in valoare de 125 milioane euro si acum este oficial ca Renault va construi acest centru pe un teren de 250 de hectare in judetul Dambovita la Titu – Boteni, terenul apartinand unitatii militare de parasutism.
Terenul apartine Ministerului Apararii Nationale iar pentru ca Renault sa inceapa lucrarile, aceasta suprafata trebuie transferata in propietatea Consiliului Judetean Dambovita. Automobile Dacia a transmis CJ Dambovita o scrisoare privind intentia de a realiza proiectul denumit Centrul de inginerie si servicii tertiare pentru automobile.

Complexul va cuprinde un centru de incercari mecanice, o pista de incercari pentru autovehicule multimarca, o sectie de inginerie pentru vehicule, plus departamente de informatica, contabilitate, gestiune. Complexul va cuprinde circa 2300 de angajati.

Comentarii (1)

  • centrul de proiectare renault
    daca ar cumpara teren de la tarani cu 10 20 euro ar fi mult mai avantajos si pentru unii si pentru altii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru