Dacia 4x4? Foarte posibil!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 18.01.2007
Dacia va scoate un model 4x4 pana in 2009, conceptul de baza urmand sa fie prezentat la anul. Veste interesanta: noul model nu va face parte din gama Logan!

Sunteti nerabdatori sa aflati ce au baietii de la Dacia in plan pentru urmatorii ani? AutoMarket va prezinta astazi cateva informatii neoficiale si chiar o imagine prelucrata cu un model pe care constructorul roman il va lansa sub marca proprie cel mai devreme in 2009.

Daca planurile concrete actuale ale Dacia inseamna, pe langa Logan, Logan MCV si Logan utilitara (acesta din urma urmand sa apara peste cateva zile), o versiune hatchback, este foarte posibil ca din uzinele de la Mioveni sa iasa un model 4x4 in cel mai pur sens al cuvantului. Se pare chiar ca noul model nu va avea legatura cu gama Logan si ca acesta va fi comercializat complet independent, devenind al doilea model scos de Dacia in era Renault.

O versiune low-cost de teren se justifica perfect pe pietele vizate in principal de Dacia si Renault iar francezii de la Caradisiac au reusit chiar sa creeze o imagine in care au combinat - stralucit spunem noi - un Logan si un Renault Koleos Concept. Un astfel de model ar putea sa faca uitat semisesecul modelelor 4x4 Renault iar alianta Renault-Nissan s-ar folosi de experienta japonezilor, al caror succes in acest domeniu este cunoscut.

In aceste conditii, o reutilizare a platformelor unor modele Nissan, cum este cea a lui X-Trail de exemplu, pare foarte probabila.

Oricum ar fi, modelul 4x4 al constructorului de la Mioveni nu va putea fi vazut pe piata inainte de 2009, un eventual concept urmand sa fie prezentat anul viitor.

Vom reveni cu informatii legate de acest subiect imediat ce acestea vor fi disponibile.

Comentarii (84)

  • stefan eduard
    situri
    Foarte bune si foarte cautate si foarte simple !!
    0 0
  • arata
    arata chiar frumos
    0 0
  • Cosmin
    e dacia?
    arata bine. sa vedem performante si pret
    0 0
  • TL 03 ELY
    TOT INAPOI
    Pana in anul 2009 sper sa mergem deja cu rachete sa ramana iarasi de bafta cu "masina" lor. De parca dacia a fost vreodata masina. Cand eram mici ne inchipuiam ca in anul 2000 o sa avem vehicule zburatoare. Acum facem masini de teren ca am ramas in "epoca gropilor". Oricum nu vor fi nici performante nici ieftine. Dar guvernul va avea grija sa puna niste taxe pt masinile de afara ca sa le cumpere romanii in spiritul lor gregar.
    0 0
  • Cristian Moanta
    Dacia SUV
    Renault sa incerce sa cumpere si fabrica ARO de la Campulung (care este aproape, tot in judetul Arges) si sa fac acolo SUV-uri. Sunt acolo o multime de oameni foarte priceputi in materie de masini de teren, care ar putea sa le ofere niste solutii interesante francezilor de la Renault, care nu au traditie pe segmentul acesta.
    Poate reuseste si ARO astfel sa-si gaseasca un destin mai bun, pentru ca pana acum a fost o bataie de joc.
    0 0
  • Cristian Moanta
    Logan Steppe
    Cred ca Renault ar trebui sa se grabeasca sa lanseze si varinta Logan Steppe. Logan MCV Break o OK, dar Steppe ar fi cu totul altceva. Si-ar trosni definitiv Skoda asta aroganta, Roomster.
    2 0
  • bmw x3
    Dacia=Daca Ai Cap I-ati Alta. Prea seamana cu BMW x3. Oricum nu o sa arate asa la final. Remember Logan break primele variante?
    1 0
  • logan 4x4
    =))))))))))))))))))
    0 0
  • razvan
    logan
    foarte frumoasa versiunea 4x4
    0 0
  • razvan
    logan4x4
    Dc. intradevar s-ar tine de cuvant si ar scoate o versiune 4x4 cred ca ar avea mare succes.Este si f. frumoasa cea din imagine.Dar nu cred ca cea scoasa pe piata o sa arate asa.
    0 0
  • strider
    prea tarziu...
    nu mai are rost...
    0 0
  • cristian
    koleos
    Acest asa-zis Logan este de fapt aproape in totalitate conceptul KOLEOS prezentat la salonul Auto de la Paris.
    Sper din tot sufletul ca autorii acestui articol au o sursa reala de informare si nu este doar o facatura:
    http://a332.g.akamai.net/f/332/936/12h/www.edmunds.com//media/il/news/2006/0928/renault.koleos.

    http://autoshow.autos.msn.com/autoshow/Paris2006/360Popuppage.aspx?cp-documentid=463711
    0 0
  • draga Cristian
    Vreau sa-ti citez din text:"iar francezii de la Caradisiac au reusit chiar sa creeze o imagine in care au combinat - stralucit spunem noi - un Logan si un Renault Koleos Concept"
    PS: nu este vorba de un Logan ci de un model NOU.
    0 0
  • 4x4
    de banii care o sa ii ceara francezi pe modelul 4x4 o sa ne putem lua un touareg sau un x5 la mana a doua in 2009.
    astia nu au o balanta intre calitate pret ei vor banii iar calitatea.....
    eu am logan e bun nu zic nu dar calitatea pieselor lasa mult de dorit desi are doar 20 000 de km si am ocolit si cea mai mica groapa
    inafara de motor si cutie totul e " varza" si nu merita nici jumatate din pretul cerut de ei
    0 0
  • Mr. Honda
    4x4 - oare?
    O sa fie (daca o sa fie) un 4x4 de asfalt, cu ambreiaj neblocabil intre punti, asa cum este de exemplu Kangoo "4x4" sau Scenic "4x4". Daca ati avea cunostinte minime de 4x4 (ar trebui, sinteti revista de auto) ati sti ca vechiul papuc 4x4 e mai capabil decit orice sistem cu ambreiaj liber. Dar na, scoate la Romanica o struto-camila cu iz de SUV, se scrie pe ea 4x4 si toti au impresia ca pot alerga Paris-Dakar cu ea.
    0 0
  • stefan
    super
    pt piata romanaca ca un inceput ar fi foarte bine sa se fabrice modelul de 4*4 atat cat si pt noi cat si pt piata externa ce cred ca va fii foarte bine vanduta in exterior
    0 0
  • ionut valentin
    logan 4x4
    Daca acest model era scos cand a aparut' Stepe' era intradevar ok,dar nu ati remarcat ca dupa vizionarea prototipului de la Paris imediat Skoda,a scos faimoasa 4x4 a lor,nu s-a gindit nimeni la asta? Da este OK!
    0 0
  • 4x4 in nord
    Daca vreti cresterea calitatii poate ar trebui sa luam in considerare si o locatie de executie in Transilvania, unde sunt alte mentalitati, diferite de eternul MERGE SI ASA. Poate aude cine trebuie sau cine este interesat de lucrul bine facut!
    0 1
  • claudiu
    este superr
    sper sa dea lovitura si sa ii sparga pe toti
    0 0
  • Marius Oprea
    Penibil
    Domnule Mester, v-ati hazardat sa aruncati pe piata o bomba, de dragul si NUMAI de dragul publicitatii ieftine, a carei aparitii in ziarele si publicatiile de specialitate chiar dvs o condamnati, in urma cu cateva luni, in cadrul unui editorial. Asta dovedeste o ipocrizie fara margini, corelata cu lipsa crasa de cunostinte in domeniu, nu atat pe cel general auto, cat macar pe segmentul de care vorbiti, respectiv Dacia. Daca ati fi avut un minim de bagaj informational pe subiectul Dacia, ati fi stiut ca exista un angajament luat de Renault pentru Automobile Dacia, prin vocea fostului presedinte Louis Schweitzer, denumit Contrat 2009, care prevede productia la Mioveni a 6 modele de autoturisme, pana in 2009, toate pe platforma Logan, printre care, intr-adevar se va numara si un model SUV. Iar faptul ca dvs vorbiti de ipoteza ca noul model 4x4 sa nu aiba nici o legatura cu gama Logan, dupa care publicati o fotografie cu o combinatie grafica intre Logan si un Renault Koleos Concept, ca posibil viitor desing, vorbeste de la sine despre pertinenta materialului.
    0 0
  • vizinteanu m.
    Dacia 4x4 SUV
    Aceasta versiune 4x4 arata superb si mi se pare ca este si foare necesara acum pe piata romaneasca. Daca si pretul este accesibil atunci cred ca o sa fie o masina de teren foarte cautata.Si forma mi se pare foarte reusita.

    Un lucru foarte bun in opinia mea! Abia asteptam sa o vedem pe piata.
    0 0
  • marian,brasov
    dacia 4*4
    as fi bucuros sa fie un model reusit sa ne mindrim si noi ca am facut ceva bun,dar daca este ca loganu dupa un an sa zdrangane si foarte scump,atunci iar ne-am facut de bafta cum ne facem de obicei ,vrem bani pe nimic
    0 0
  • varza
    ce 4X4.....penibil nu va putea urca nici macar o bordura....si cred k pretul.....14-15 mii k popa
    0 0
  • Mircea Mester
    Marius Oprea
    Stimate domn, apreciez cantitatea de informatii cu care ati raspuns acestui material. pemiteti-mi sa va raspund mai civilizat decat ati facut-o dumneavoastra, in conditiile in care afirmati "asta dovedeste o ipocrizie fara margini, corelata cu lipsa crasa de cunostinte in domeniu, nu atat pe cel general auto, cat macar pe segmentul de care vorbiti, respectiv Dacia".
    Asadar, sa analizam situatia.
    Afirmati despre fotografia prezentata ca este o combinatie grafica intre Logan si Koleos Concept si ca articolul spune ca acesta este "un posibil viitor design". Permiteti-mi sa va contrazic, cu textul in fata: "francezii de la Caradisiac au reusit chiar sa creeze o imagine in care au combinat - stralucit spunem noi - un Logan si un Renault Koleos Concept". Este evident ca aceasta imagine nu reprezinta o fotografie oficiala, un rendering preluat dupa fotografii spion sau chiar o imagine fabricata preluand anumite indicii de design de undeva. Este pur si simplu o imagine reprezentativa la nivel iconic al unui viitor model SUV Dacia.
    Trecem la fostul presedinte Louis Schweitzer. "le Contrat" a existat si exista si astazi. Intre timp, din cele sase modele "fabricate pe platforma Logan" au aparut trei: sedan, break si van (acesta din urma se va lansa marti, 23 ianuarie). Sursele noastre din Franta ne vorbesc insa de un model absolut nou pe principiul faptului ca presedintele Renault-Nissan, Carlos Ghosn, a afirmat intr-un interviu acordat postului Canal+ ca filosofia Renault a esuat in mare parte la categoria SUV astfel ca s-ar putea sa profite de experienta celor de la Nissan pentru a scoate pe piata un model nou. Si citez din ceea ce spune el: "Nu neaparat Renault". in aceste conditii, dati-mi voie sa presupun ca Renault are in vedere un model SUV. Chiar daca acesta s-ar baza pe platforma Logan, ramane de vazut daca el va purta acelasi nume ca low-cost-ul romanesc. Timpul va da insa dreptate uneia sau alteia dintre parti. Sunt insa optimist in acest sens, avand in vedere ca sursa franceza de care va vorbesc, la fel ca cea italiana (vezi exemplul logo-ului Fiat publicat de Automarket cu o zi inaintea anuntarii sale oficiale), au mai "comis" astfel de analize futuristice care s-au adeverit.

    Vorbiti apoi de editorialul legat de isteria creata in jurul unor fotografii spion care nu spuneau nimic in apropierea lansarii oficiale ale lui Logan MCV. Este adevarat, am afirmat ca isteria respectiva este produsa artificial de presa romaneasca si imi mentin pozitia. Insa in conditiile in care afirm ca aceasta fotografie este doar un desen iconic, o idee, o reprezentare evident imaginativa, problema sta altfel. Asta pentru ca in primul caz baza informatiei consta in niste fotografii cu un model camuflat in proportie de 99% (deci irelevant din punctul meu de vedere) iar in al doilea caz miezul stirii e reprezentat de informatii, unele dintre ele de nivel prezumtiv.

    Sper ca ati inteles modul nostru de lucru. Va mai astept si alta data, pentru ca imi face placere sa dialoghez cu cititorii nostri. Uneori, acestia pot fi mai informati decat noi si imi asum de fiecare data vina penmtru greselile care se strecoara in articole.

    va multumesc.

    Mircea Mester.
    0 0
  • dacia
    interasabt,dar nu stiu cat de buna va fi
    0 0
  • parere
    ar fi bine sa ramana asa sanu o schimbe cum a schimbat breck-ul ca se alege prafu. un 4x4 dacia vroiam sa vad demult ar fi cel mai tare concept romanesc.
    0 0
  • sergiu
    dacia 4x4
    ma intreb cat o sa coste?
    0 0
  • ooooooooooooo!!!
    Bucurati_va ca mai facem si noi ceva frumos!!!
    0 0
  • de livio
    dacia 4x4
    SUPERBETON!!!!!
    0 0
  • e kalumea :)
    o sa concureze cu restul masinilor din europa.....pun pariu....europeni o sa se bata pe ea.
    0 0
  • george
    dacia logan 4*4 este f.buna pt.ROM...mai ales pt.buc.
    posibila viitoare dacia 4*4 arata super tare cred ca va costa vreo 15 mii aprox.si daca va avea performante demna de o masina straina,nu de dacie este perfecta!!!!!!!
    0 0
  • Militaru
    4 X4
    Un design super frumos,ar fii tare daca va avea si un motor mai puternic de cel putin 2 l TDI sau un V6 ar fii cel mai potrivit.Presupun k masina va costa vreo 20000 E CIP.Chiar ash vrea sa se produca aceasta masina din 2009.Un mare castig pentru industria rde autoturisme de la Mioveni.Dacia sa aiba berlina,brek,autoutilitara,si un suv 4X4 k sa aiba o colectie completa.
    0 0
  • Otilia
    Super
    Sper sa fie performanta si nu foarte scumpa.eu sunt multuminta de Dacia...am un Logan si merge destul de bine..nu cum zic altii...
    0 0
  • GOGOASA
    BELEA RAU
    macar sa fie asa cum arata poza , nu cum a fost break-ul si a iesit un kkt , fata de poza de la salonul auto , e praf , sper sa scoateti asa cum e poza , daca nu asta e , romania
    0 0
  • e buna
    arata bine ,dar sa vedem si pretul
    0 0
  • dacia de teren
    este cea mai bestiala masina si o sa fie cumparata de foatre multi oamni daca o sa aiba un pret accesibil
    0 0
  • anti dacia
    renault
    fratilor, sttiti de fapt ce este o masina renault(incl. dacia)?
    un mercedes luat in rate:))
    il iei ieftin si platesti pe urma...
    0 0
  • Julian
    Obligati la Dacia
    Smecherii de la dacia au intrat pe langa guvern sa bage taxa asta aberanta de prima inmatriculare, suntem obligati indirect sa luam dacia si lte masini, cica zic ei ca se strica parcul auto, vrajala, o sa fie de 10 ori mai bun decat e acum, ce mai democratie, ne este controlata fiecare miscare, intr-o zi nu o sa mai avem voie sa respiram prea mult, ca o sa consumam prea mult oxigen, TRAIM IN ROMANIA SI E POSIBIL ABSSOLUT ORICE ABERATIE DE LA MARII NOSTRII CONDUCATORI

    DACIA E DE FAPT RENAULT KALOS, SI NU O SA ARATE ASA NICIODATA,

    http://autoshow.autos.msn.com/autoshow/Paris2006/360Popuppage.aspx?cp-documentid=463711
    0 0
  • e ok,
    arata misto, adica ok
    0 0
  • Ozy*The*Best
    Performante
    Mie chiar imi place foarte mult cum arata design si alea alea si cred ca o sa fie foarte performanta masina uitativa doar la oglinzi putin mai atenti sa vedeti cum arata
    0 0
  • pret
    si intrebarea este..de la ce pret porneste...:D
    0 0
  • Lucian din Dorohoi
    Scoateti-o mai repede pe piata
    E foarte misto, scoateti masina cat mai rapid
    0 0
  • pacepa
    dacia 4x4
    ar fi magic sa putem achizitiona un model 4x4 low cost, avand in vedere puterea economica a romanilor in general precum si utilitatea unui asemenea model ptr explorarea zonelor mirifice dar greu accesibile din Romania
    0 0
  • dacia 4x4
    e tare !!!!!!!!!!!!!!!
    Vreau si una deasta dar la vreo 10000 maxim.
    si vrea si silviu.mari vrea trabant.
    0 0
  • vgjghkmh
    hohohohohohhohohoh]
    hohohohohohhohohoh]
    0 0
  • frumos
    Masina din imagine este foarte frumoasa. Dar este un Renault Koleos Concept, nu o Dacie. Cred ca nici Renault Koleos-- modelul de serie (daca va fi produs vreodata) nu va arata asa, cu atat mai putin o Dacie. Mi-as dori sa vad un astfel de model fabricat la Pitesti, dar sa nu ne imbatam cu apa rece. Pretul unui astfel de model,in cazul in care ar fi fabricat in Romania, cred ca ar ajunge la 18-20.000 euro.
    0 0
  • creesty
    e bine mah imi place
    DACIA=Daca ai Cap ia-ti Audi =)) lasa mah ca e buna si dacia mie imi place.am sa imi iau si io la ultima pensie
    0 0
  • smecher da nu
    ce-i cu bobeta asta!! nu-mi place
    0 0
  • nu va luati dupa zvonuri
    bai fratilor e frumoasa dar cred ca nici in visele roamnailor nu ar fi aia o dacie si dak ar fi teoreticv r trebui sa fie ieftina dar practic nu o sa fie sub 20000 si mai ales in romania noastra de unde masini din astea noi ne luam logan si platim si ABS ca doar nu intrain pretul cip
    0 0
  • dacia
    tot dacie e frate
    0 0
  • Marius
    V`ati lovit la cap
    in primul rand daca stiti sa cititi totul la rand si nu pe sarite ve`ti vede ca scrie foarte clar , ingrosat chiar "AutoMarket va prezinta astazi cateva informatii neoficiale si chiar o imagine prelucrata cu un model pe care constructorul roman il va lansa sub marca proprie cel mai devreme in 2009." deci neoficiala ce inseamna pt voi? sper sa devina oficiala si sa va dea peste nas tuturor care sunteti asa de plini de impresii....ce daca e dacia?...poate o sa fie si dacia o sa fie si buna si iesftina....asa ca nu mai faceti afirmatii aiurea...eu nu am logan , am o masina mai buna ....dar apreciez efortul celor de la dacia si cred ca isi merita si ultimul banut....! nu se pot face toate odata!
    0 0
  • un roman
    luogan
    pt cei de la dacia: unde-l mai suiti ba atata ?? vreti sa ajunga la nivelu avioanelor in zbor ?? si asa la 60 la o curba mai brusca se rastoarna.. daca ii mai ridicati garda la sol puneti-i si niste aripi in dotare standard.. ca cine stie ce ne mai asteapta !!
    0 0
  • Spider
    nu scapam de comunism
    Ba, ceva ceva se mai misca, dar tot ca pe vremea lu' ciuruitu' ramanem. Scoate dacia loganu' si incepe cu variatiuni pe aceeasi tema pentru urmatorii 30 de ani. De ce naiba nu schimba si botul ala de cacat? Pana si Renault tot schimba botul intre modele. WTF, noi am ramas la fel de retardati?
    0 0
  • Cornel
    potoliti-va
    nu stiu ce aveti, de incurcati Concept Car-ul Steppe cu Logan Break, si imaginea asta obosita de Koleos cu viitorul 4x4...este inca la inceput, nici macar prototip-ul din rasina nu este facut, poate doar numerizarile...carcotasi, dati vina pe mentalitate in loc sa va ganditi ca oamenii aia din uzina lucreaza pe niste bani de toata sila, si in plus, totul porneste de sus, de la francezi, in lacomia lor, dar oare stiti ca in ultimile luni vanzarile de auto marca renault au scazut insa vanzarile dacia au crescut? si asta la nivel mondial, deci renault traieste pe spinarea dacia...deci lasati carcoteala
    0 0
  • Poi da..
    este
    E clar,suntem pe drumu ala bun !
    0 0
  • Incredibil
    insfarsit o masina faina fabricata in Romania
    Seamana tare cu Toaregul .. sooper ..
    0 0
  • Daniel
    Sooper
    Cred ca este prima masina scoasa de la dacia care este superba(daca o sa fie ca cea din imagine).Nu am ce spune are niste rotzi soper mari...oricum cred ca as fi primul care mi-as lua-o...
    0 0
  • kata bo$$
    DACIA
    e super tare frate...ce-a mai adevarata masina de la DACIA dak ar fi asa si pe piata
    0 0
  • Dacia 4x4
    sa apara cat mai repede si sa fie diesel
    0 0
  • [W.W]claw
    dacia $$$$x$$$$$
    arata bine imi place dar sa ne asteptam la preturi mari
    nice=))))
    0 0
  • orsova
    ar fi fain un 4x4 dacia
    as vrea un suv misto dacia sa rupem gura europei,dar sa ramana in forma din design nu sa isi bata joc ca la loagan break,sa fie la un pret intre 7 so 13 mii euro accesibil romanilor
    0 0
  • misto
    chiar dak unii spun ca dacia nu sunt bune modelul asata e chiar misto sper sa aiba si performante bune
    0 0
  • 4x4=16
    4x4...hmmmm ceva nou pt Dacia, de la Aro incoace nimeni na mai scos un 4x4, sau SUV, cum ar fi in Europa.... Dar daca, vorba unuia dupa forum , ar fi iesit dupa prezentarea lui Steppe ar fi fost bine, dar pana in 2009 o sa ne luam toti masini chinezesti care merg cu ulei de floarea soarelui..:) Iar in poza avem botul unui Logan si spaetel lui Kalos....iar daca va uitati la Steppe, care va ramane vesnic concept, desi ar fi avut un succes de neimaginat pe piata internationala cat si romaneasca.... Vb unui prieten : "Nu ia dacie nou-nouta , ia un cal si o caruta..."
    0 0
  • Goanga & Kanybalul
    Ar fi frumos
    Ar fi prea frumos sa fie real . Sa nu traim din vise. Dar nu se stie niciodata. Resita vrea fapte nu vise.
    0 0
  • nu stiu ce sa zic
    sper sa fie buna!!!
    ar fi ideal sa fie di diesel
    la pret pun pariu ca o sa fie 15-16 mii daca nu mai mult
    daca iese asa e beton dar ma astept sa fie o caricatura pe 4 roti...
    la fel ati facut si cu Loganul la inceput si uite ce a iesit
    0 0
  • masina aia de sus
    e super masina o vreau super super
    0 0
  • the io
    logan
    daca astia fac dacia 4x4 trebuie sa coste max 10000 E. mai mult... sa fii idiot sa cumperi asa ceva.. ar fi ceva da nu e decat o facatura poza asta ,la fel si dorinta lor d a face ceva inafara d logan simplu/brek.
    aaa...si bagati si voi taxe mai mari...sa fie pretul masinii X 2... banii din taxe unde s duc?? in ale cui buzunare oare?..bleach...
    0 0
  • asdddddd
    apropoo.... ala e tucson nu x3 sau alte dastea.... cascatii ochii...
    0 0
  • offroad_cry
    super
    depinde pretul eu am logan in 16 valve merge super si demaraj yoy dar nu prea ii place viteza la 150 se cam leagana ...Asta e super abia astept sal vad poate o sa dau si eu test drive cu el sa vad ce poate..:)
    0 1
  • fulgutz
    pret cam mare pt o dacie
    am anteles ca va avea un pret cip de 13000 de euro asa ca mai bn sa ne luam gandu de la logan,va dati seama cat o sa consume.
    0 1
  • Logan 4x4
    Imi place si cumpararea depinde de transmisie performantele motorului
    0 0
  • alexandru
    remember
    remember dacia logan stepp....ce au prezentat la detroit si pana la urma....ce a iesit?????
    0 0
  • Super Dragut
    Ce sa mai!Mai poti iesi din ....curte!
    0 0
  • GEORGE
    IN ROMANIA
    Toata lumea isi da cu parerea.Tebuie sa ne bucuram ca totusi se creeaza ceva in Romania indiferent ca este emblema Dacia.Problema este ca noi nu avem sosele nici pentru carute trase de caii si boii.In primul rand va sugerez sa ne apucam de munca si apoi sa vorbim.TREZITIVA ROMANI LA REALITATE SI SA FACEM CEVA CU TARA ASTA.Toata lumea isi da cu parerea dar nimeni nu a inventat nimic si nici nu face pentru Romania.SUNTEM CU TOTI VARZA DE PROSTI SI O SA MURIM DE FOAME DACA O TINEM ASA.BRAVO PENTRU CEI DE LA DACIA-RENAULT.SUCCES...
    0 0
  • cristi
    dacia
    dacia tot dacie ramane....
    0 0
  • djsergius
    suv
    dak o sa coste intre 14-17000 de euro merita toti banii!!! dak nu sa o ia dreq !!!
    0 1
  • suv
    Fromoasa da o sa coste o avere!!!
    0 0
  • si totusi...
    Un fals ordinar si de cea mai slaba calitate. Se vede de la o posta cum moaca de logan a fost lipita peste alta masina. Aici aveti poza originala cu concept car-ul Renault Koleos.
    2 0
  • alex34
    dacia 4x4
    se zice ca o sa fie cu 115 CP!!!!ce sa facem cu astia???macar 160 sau 170 sa puna pe ea!!!!ca la drumurile din romania !!! iti trebuie ca nu sti cand cazi intr-un lac in mijlocul drumului!!!!!sau chesti din astea!!!!
    1 0
  • nea ion
    dacia 4x4
    Domnilor,
    Imi place 4x4 asa cum arata,si as cumpara miine una daca ar fi,astfel:
    1.3 usi ,2 fata si una spate;
    2.maxim 13oo cm3;
    3.70-80 cp la un consum de 7-8 l/100km;
    4.15-18.000Euro;
    5.automata;
    6.si fara prea multe accesorii pe ea;acestea umfla pretul si nu ajuta navigatiei;
    7.mi-ar place un GPS pe ea,nu obligatoriu, pentru a da ocol sutelor de hectare de padure pe care le am linga Bucuresti;
    8.nu ma intereseaza culoarea,poate fi pamintie ;
    9.Mergeti sa vedeti Daihatsu Terios,in Pipera,la 22.000euro si atunci sa mai vorbiti de 4x4 japoneze .
    10.Ma inscriu primul pe lista la Dacia 4x4 automata si de mica capacitate.
    11.succes si la mai mare DACIA.
    12.un proprietar de Dacia 1300 din anul 1972,buna masina.
    0 1
  • state fabian
    loganul de teren
    as vrea sa mentionez un singur lucru celor de la mioveni daca o sa scoateti acest model care arata exact ca un koleos veti avea un succes enorm si stiti de ce cei de la caradisiac au lucrat bine la aceasta masina si inca un lucru fratilor sa o scoateti mai repede pe piata eu sincer cred ca veti avea un succes enorm de proporti stiti proverbul romanesc pisica unde nu ajunge ai pute si vulpea spunea ca strugurii sunt acrii asa ca romanul sa taca dracului din gura si sa nu mai critice autombilul dacia sa-si vada de ciorba lui atunci cand a fost promotia cu avans 0 toti si-au vandut harburile alea straine aduse din cimintir si au cumparat loganurii la putere asta-i romanul curva de doi leiasa ca sa lase frumusetea asta de masina care se numeste dacia si cu care ma mandresc si sa nu o mai critice eu sincer as vrea un suv daci as da la remat dacia mea din 1998 care am cumparato din fabrica pentru un suv clar maine as face rata bancara asa ca fratiilor cumparatii daciile si incurajatii fabrica mioveni lasati strainele de mana a doua sicer am fost bolnav dupa masini sunt in continuare iar pentru mioveni successss
    1 1
  • state fabian
    vivat dacia vivat mioveni
    sunt tot eu state fabian din orasul harsova jud constanta ce vroiam de fapt sa mentionez eu cred ca romanul in ziua de azi nu prea mai da dovada de bun simt e foarte penibil sa vezi cum cativa carcotasi care habar nu au cum ai cheama se trezesc si ei bine -inteles ca se se afle domne in treaba mai oameni buni bagatiiva dracului mintile in cap si nu mai criticati atat masinuta asta incercati sa va orientati spre altceva fara sa barfiti dacia nu aveti altceva de facut decat sa denigrati numele acestui autoturism ,a si ca sa nu uit din pacate sunt multi inculti numele de ____DACIA VIVAT DACIA ____ vine de la poporul geto -daciilor mai fratiilor mai cultiivativa si am o mare rugaminte lasati domne bijuteria asta de masina in pace ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bravo DACIAscoateiti loganul de teren cel de sus dar mai repede abia astept sa o vad incodata va doresc sanatate si succes
    2 0
  • State Fabian
    dacia
    Buna ziua ma numesc State Fabian vreau sa mentionez urmatoarele : acest suv este de adreptul extrordinar eu cred de fapt ca ar trebui scos pe piata iar pretul de pornire sa fie pe undeva la 11000 de euro si cred ca vanzariile cu avans 0 vor fi spectaculoase problema e sa o scoateti in productie cat curand posibil . dar ca fapt divers m-am gandit ca partea frontala sa fie exact ca al noului logan cel de acum iar reactiile vor fi imense si ar mai trebui si trapa elecrica cea de sticla si in rest nimic pentruca e o masina exceptionala. iar cu (Carcotasii) stati linistiti e si un proverb ______CAINII LATRA URSUL MERGE___ asa ca nu are rost sa plecati urechea la cele spuse de aceste persoane carenu au habar nici pe ce planeta traiesc.Asa ca va urez BAFTA SI SUCCES .
    0 1
  • piramydero@yahoo.com
    da pana la urma care dracu e ma, dacia 4x4, loganul asta din poza sau sandero modificat?????
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru