Edo Competition a creat un Lamborghini Murcielago LP710

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 23.12.2008
Tunerul Edo Competition a creat o serie limitata de Lamborghini Murcielago impreuna cu Christian Audigier.

EDO Competition si Christian Audigier au anuntat ca vor contrui o serie limitata de cinci unitati ale lui Lamborghini Murcielago LP710. Aceste modele vor avea un exterior si un interior restilizat cu desene unice, create special pentru acestea.

Unul dintre cei mai respectati artisti europeni in materie de vopsit la comanda, Marcus Pfeil, se va ocupa de desenele de pe cele cinci Murcielago LP710. Aceste desene au fost puse pe hartie de Christian Audigier si vor fi, in curand, pe caroseriile celor cinci supercar-uri. Performantele lui Murcielago nu au fost uitate, modelul primind modificari atat la motor, cat si la suspensii, evacuare si tinuta de drum.

Modelul a primit o noua galerie de evacuare, catalizatoare noi, evacuari finale noi, axe cu came noi si o chiuloasa modificata. Modificarile sunt folosite la maxim de noua unitate ECU reprogramata. Motorul V12 de 6.5 litri dezvolta nu mai putin de 710 CP si 698 NM. Astfel, Lamborghini Murcielago LP710 accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.2 secunde si poate realiza sprint-ul 0-200 km/h in mai putin de 10 secunde.

Viteza maxima a acestui model este de peste 360 km/h. Murcielago LP710 de la EDO are tractiune spate, motiv pentru care greutatea lui este redusa cu 40 kilograme fata de versiunea standard. Pretul unui asemenea supercar este si pe masura exclusivitatii si performantelor, anume 495.000 euro, fara taxe.

Via | Autoblog

Comentarii (1)

  • Felix Raduica
    Edo Competition a creat un Lamborghini Murcielago LP710
    500.000 euro, dar ce doar atat, cred ca cel putin 10 oameni de la noi din tara si-ar permite masina asta asa ca orice model sub 3-4 milioane este cotat ca fiind slab. Nu stiu de ce au mai anuntat chestia asta din moment ce tot ei hotarasc cui o vand. 5 exemplare vai cred ca nu au mai avut bani pentru mai multe. Cel ce vrea sa o cumpere zice ca vai este un model rar si unic sunt doar 5 in toata lumea...
    Este o prostie, daca apar si cele pe curent electric si vreo lege care sa intrzica folosirea masinilor pe combustibil altul decat curentul electric, oamenii care le-au cumparat sa le duca in export la muzeu ca altceva nu mai pot face cu ele.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru