Ekstrom il bate pe Schumacher in finala RoC 2007

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 17.12.2007
VIDEO: Matthias Ekstrom, Michael Schumacher si Sebastien Vettel au fost senzatiile Race of Champions, desfasurate aseara.

Cursa Campionilor, desfasurata aseara pe un circuit construit ad-hoc pe legendarul stadion Wembley, a scos in fata trei piloti. Unul este finlandezul Matthias Ekstrom, campionul en-titre din DTM reusind sa isi pastreze titlul castigat anul trecut in aceasta competitie. Nordicul l-a batut in finala pe Michael Schumacher, al doilea remarcat al serii, care si-a luat insa revansa, impreuna cu Sebastien Vettel, in competitia destinata echipajelor pe tari (Cupa Natiunilor), Germania adjudecandu-si marele titlu in finala cu Finlanda lui Gronholm si Kovalainen.

Daca finala de la "individual" s-a decis pe ultimul viraj al celei de-a treia si ultime manse, cand Schumacher a facut un tete-a-queue incercand sa isi prinda din urma adversarul, la echipe Vettel a reusit sa faca senzatie, invingandu-l in lupta directa pe Gronholm chiar cu arma acestuia din urma: Ford Focus WRC. Anterior, Schumacher si Vettel reusisera sa elimine, pe rand, Anglia lui Priaulx si Button si Statele Unite, reprezentate de Pastrana si Johnson.

FINALA DINTRE EKSTROM (rosu) SI SCHUMACHER (galben)
KOVALAINEN LOVESTE ASTON MARTIN SI PRIAULX CASTIGA

Kovalainen vs Priaulx from Axis II on Vimeo.
VETTEL versus KOVALAINEN in CUPA NATIUNILOR

Vettel vs Kovalainen from Axis II on Vimeo. MICHAEL SCHUMACHER versus JENSON BUTTON in CUPA NATIUNILOR

Schumacher vs Button from Axis II on Vimeo.

Comentarii (2)

  • ~!~ COSMO ~!~
    A fost crima :)) radeam cu tata =))
    0 0
  • BRICI
    smecherie ROC!se distreaza pilotii dupa un sezon de stres!
    merita efortul organizarii!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru