Gama Citroen DS va include un model sport

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 01.10.2010
Pe lângă versiunile clasice ale lui modelelor din gama DS, Citroen are în vedere construirea unei sportive pur-sânge care să se încadreze în aceeaşi linie premium a francezilor.

Citroen le-a pregătit surprize fanilor săi care aşteaptă un model ceva mai sportiv din partea brandului francez. Într-un interviu acordat publicaţiei britanice Autocar în cadrul Salonului Auto de la Paris, Frederic Banzet, şeful mărcii din Hexagon, susţine că gama DS va fi extinsă cu noi modele, în linia premium a celor de la Citroen urmând să apară implicit un model sportiv.

"Pe lângă actualele DS3, DS4 şi viitorul DS5, care va veni la anul, avem în vedere şi apariţia unui DS sportiv", a afirmat Banzet.

Pe lângă aceste modele, gama DS s-ar putea îmbogăţi şi cu alte versiuni de caroserie ale modelelor deja existente. DS3 este cel mai pretabil la noi variante, o versiunea cabrio soft-top a acestui model fiind una dintre alternativele pe care Citroen le ia în considerare. "Într-adevăr, luăm în calcul diferite versiuni ale lui DS3", încheie Banzet.

via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru