Salonul Auto de la Paris 2012

Citroen DS3 Cabrio, primul teaser oficial

Publicat Joi, 30.08.2012
de Sebastian Toma
Comenteaza 0
Citroen DS3 Cabrio, primul teaser oficial - Poza 1
Citroen a prezentat pe contul său oficial de Instagram primul teaser al noului DS3 Cabrio. Prezentarea oficială are loc mâine, anunţă cei de la Citroen.

Citroen DS3 Cabrio va fi dezvelit mâine, anunţă oficialii mărcii franţuzeşti pe canalele oficiale de social media. Francezii au prezentat şi o imagine teaser a noului DS3 Cabrio pe contul de Instagram al mărcii şi au specificat faptul că va fi prezentat mâine. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Paris, primele unităţi urmând să ajungă în showroom-uri în prima parte a anului viitor. După cum relatau primele informaţii neoficiale, Citroen DS3 Cabrio are un acoperiş de tip soft top, care se strânge deasupra portbagajului, soluţie similară cu cea adoptată de Fiat în cazul lui 500C.

Plafonul din material textil este strâns electric, dacă ne luăm după primele zvonuri care anunţau acest model şi specificaţiile tehnice ale plafonului, care s-au dovedit a fi corecte dacă judecăm după prima imagine teaser. La decapotarea lui DS3 Cabriolet, marginile plafonului vor rămâne pe loc, la fel ca geamurile laterale. Caroseria nu a suferit modificări atât de drastice cum apar în cazul altor transformări în cabriolet, aşa că ne aşteptăm la o dinamică similară cu cea a unui DS3 standard.

Urmareste Automarket
Francezii ar putea să denumească noul model DS3 Airflow, dar această ipoteză nu a fost nici confirmată şi nici infirmată de oficialii mărcii franţuzeşti.
Alături de varianta decapotabilă a lui DS3, Citroen va oferi aceleaşi motorizări benzină şi diesel: propulsorul 1.6 THP de 155 cai putere, unitatea HDi de 1.6 litri şi 92 de cai putere, precum şi extensia 1.6 e-HDi de 112 cai putere.

Via Citroen


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru