Gemballa modifica Porsche Panamera

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 15.08.2009
Casa de tuning Gemballa a creat un pachet de perfomanta si design pentru Porsche Panamera. Acesta a fost botezat Mistrale.

Casa de tuning Gemballa a creat un nou pachet de design si performanta pentru Porsche Panamera. De altfel, in decursul acestui an am putut admira deja cateva opere de arta ale tunerilor germani, printre care se numara kitul Gemballa Tornado 750 GTS si Gemballa Mirage GT Matt.

Cea mai recenta creatie a celor de la Gemballa a fost botezata Mistrale, acest kit fiind fabricat pentru modelul Porsche Panamera. Germanii nu au dezvaluit inca modificarile aduse propulsorului, insa din fotografiile oficiale putem nota schimbarile cosmetice aduse automobilului. Tunerii au adus modificari majore, oferindu-i modelului Panamera un design asemanator cu cel al unui Porsche 911.

Spoilerul din fata a fost inlocuit pentru a imbunatatii manevrabilitatea masinii, iar fantele de aer laterale ajuta la racirea propulsorului si a franelor. In partea din spate a masinii au fost montat un deflector de aer si tevi de esapament din otel. Capota a fost si ea restilizata, pe suprafata acesteia fiind montate prize de aer.

Un accesoriu nelipsit din pachetele celor de la Gemballa sunt jantele. Pentru Mistrale, germanii au pregatit jante de 22 inch din aliaj care optimizeaza manevrabilitatea automobilului.

via | carsuk

Comentarii (5)

  • Stelian_Opincariu
    Gemballa sa modifice ceva serios ca Pontiac Firebird, Camaro,Dodge Challenger niste masini pentru baietii mari, nu panarame ca Porsche-ul asta.
    Va pup, Ciao!!!
    1 10
  • Opinie
    Steliane, acum cateva zile iti luam apararea ca-ti exprimi niste opinii amuzante si decente. Dar cand vad ca faci misto de Porsche am impresia ca ti-ai resetat memoria. Modelele enumerate de tine se pot compara cu Panamera numai la viteza. La alte capitole nu prea au cu ce.
    4 1
  • Stelian_Opincariu
    @Bethurbazal
    @Bethurbazal Scuza-ma ca sunt OFFTOPIC , am vazut ca in alt articol ai spus ca din 2012 nu mai pot circula masinile non-euro. Cum adica? Vrei sa zici ca daca am o Volga din 1964 pot s-o arunc la gunoi? Scuze daca te deranjez, poate esti binevoitor si imi raspunzi la intrebare. Tot respectu!
    2 2
  • Raspuns
    Din cate stiu eu in UE vor fi interzise masinile non euro incepand cu 2011 sau 2012. Vor exista, cred, exceptii pentru masinile care vor fi inmatriculate ca masini de epoca sau vor beneficia de inmatriculari scurte (cateva zile) pentru participari la evenimente tip expozitii, curse de masini de epoca etc. Dar cei care vor fi proprietari de astfel de masini vor plati taxe substantiale. Daca nu ma insel eu vor fi introduse taxe mari si pentru masinile euro 1 si 2, care la randul lor vor fi interzise dupa cativa ani. Asadar cei care-si cumpara sh trebuie sa se gandeasca bine cand fac cumparaturi.
    1 0
  • dragoscst
    Fara comenntarii
    Gata, hai sa inchidem sa plecam acasa !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru