Impreza: adio, trei volume!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 27.04.2006
Va place sau nu, conceptul B5 va sta, se pare, la baza viitoarei generatii a modelului Impreza. Constructia in doua volume va asigura o batalie pe cinste in segment, Golf GTI simtindu-se lezat in aceasta privinta.

Conform presei europene, noua generatie a celebrului Subaru Impreza nu va mai fi produsa in configuratia actuala, urmand ca de acum principalul adversar in clasa sa fie Vorgswagen Golf GTI. Conceptul care va inspira noul Impreza va fi B5 (foto), prezentat de cei de la Subaru anul trecut, la Tokyo. Evident, solutiile estetice si functionale utilizate de noul Impreza, model prevazut pentru 2008, vor fi adaptate productiei de serie.

Din punctul de vedere al motorizarilor, se vorbeste de un 2.0 boxer aspirat de 170 CP la baza gamei dar si de un model STi turbo de 300 de cai care va reprezenta tinta majoritatii iubitorilor unei masini sportive.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru