Kia Track'ster - conceptul viitorului crossover sportiv se dezvăluie

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.02.2012
Kia expune la Salonul Auto de la Chicago conceptul Track'ster, un crossover cu veleităţi sportive, ce ar putea pregăti terenul pentru un model de serie.

Esential

250 de cai putere ar putea avea noul Kia Track'ster.

După schiţa şi prima imagine a conceptului Track'ster, Kia oferă publicului noi imagini a ceea ce se vrea un crossover sportiv, bazat pe Soul. Desenat de centrul de design Kia din California, conceptul propune publicului prezent la Salonul Auto de la Chicago, locul unde este programat debutul, un aspect sportiv cu care Kia nu a mai cochetat până în prezent.

Partea frontală este dominată de o priză de aer centrală, extrem de generoasă, de lumini LED diurne, de blocuri optice redesenate şi de o grilă îngustată cu accente roşii. Posteriorul păstrează similitudinile cu Soul, însă plusează cu două ţevi de eşapament şi bosaje ceva mai mari pentru un aspect muscular.

Sub capotă surse neoficiale vorbesc despre un propulsor pe benzină, extrem de potent, gata să livreze 250 de cai putere. Mai multe informaţii vor fi oferite pe măsură ce Kia Track'ster îşi va face apariţia oficială în cadrul salonului din Chicago. 

via | autoblog

Comentarii (2)

  • uuuu
    nu arata rau deloc :D
    16 1
  • sUUUUUPER!
    Daca urmeaza reteta Soul,adica 90% din concept a fost pus in modelul de serie, imi scot palaria in fata celor de la Kia.Personal Soul mi-a placut enorm de la inceput si inca o apreciez ,in special pt. exterior cu forma ei originala si foarte adaptiva la toate mediile. La modelul prezentat,pasajul rotilor spate e demential!
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru