Loeb participa in IRC anul viitor

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 04.02.2008
Raliul Monte Carlo nu va fi in calendarul WRC 2009, lucru care il face pe Sebastien Loeb sa concureze o etapa si in IRC.

Introducerea principiului rotatiei etapelor in WRC face ca in 2009 Raliul Monte Carlo sa nu mai fie inscris in calendarul competitional. Asadar, cel mai prestigios raliu nu va reprezenta o etapa din WRC anul viitor, dar se va disputa in cadrul competitie IRC (Intercontinental Rally Challenge).

Sebastien Loeb, castigator in ultimii 5 ani la Monte Carlo, si-a exprimat dorinta de a participa si anul viitor in raliul monegasc: „Monte Carlo il consider raliul meu, chiar mai mult decat Corsica sau Germania, care imi plac foarte mult. Si de asemenea este raliul lui Daniel, localnicul etapei! Sincer, am spus o injuratura cand am aflat ca va fi scos din calendarul mondial”.

Ramane de vazut cu ce masina ar putea participa pilotul francez, intrucat bolizii din WRC nu sunt eligibili pentru participarea in IRC

Comentarii (1)

  • Sebastian
    LEOB? mai cititi, domnilor...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru