Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna, ediţie specială pentru Salonul de la Frankfurt

Publicat Miercuri, 04.09.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna, ediţie specială pentru Salonul de la Frankfurt - Poza 1
Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna, ediţie specială pentru Salonul de la Frankfurt - Poza 2
Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna, ediţie specială pentru Salonul de la Frankfurt - Poza 3
Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna, ediţie specială pentru Salonul de la Frankfurt - Poza 4
Maserati şi creatorul vestimentar Ermenegildo Zegna au colaborat pentru o ediţie specială a modelului Quattroporte. Modelul va debuta la Frankfurt şi va anunţa o linie viitoare de personalizare.

Sunt puţini constructori care se bucură de atenţia unor nume celebre în domeniul vestimentar. Sunt şi mai puţini constructori care au avut sau vor avea legături cu Ermenegildo Zegna, exclusivistul designer vestimentar italian. Printre ei se numără însă un brand auto la fel de exclusivist: Maserati.

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, italienii îşi vor uni forţele pentru a aduce o versiune concept a actualului Quattroporte, personalizată de Zegna. Scopul acestei colaborări este acela de a pregăti terenul pentru un parteneriat extins, ce ar urma să aducă pe modelele italiene noi materiale, culori şi finisaje, începând cu anul viitor.

Maserati şi Zegna şi-au dat mâna şi când a venit vorba despre alegerea culorii exterioare. Este o nuanţă de vopsea unică, gândită pentru a îngloba fragmente ultra fine de aluminiu, capabile să simuleze fluiditatea şi puritatea metalului, oferind în acelaşi timp un aspect lucios şi premium.

Urmareste Automarket
Interiorul a fost şi el personalizat cu o tapiţerie din piele şi alcantara, în culorile gri şi bej.
Combinaţia se regăseşte şi la nivelul plafonului, precum şi la nivelul feţelor de uşi.
De asemenea, mai multe suprafeţe din interior au primit şi un finisaj lucios, similar cu mătasea. Nu în ultimul rând, o etichetă semnată de Ermenegildo Zegna vorbeşte despre exclusivitatea conceptului dacă se foloseşte oglinda parasolarului din dreapta.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru